Βαρβάρα Λάρμου: «Ακόμα κι αν προχωρήσω στη ζωή μου, ο Ματθαίος θα είναι μέσα μου!»

Η Βαρβάρα Λάρμου είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα παρουσία και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Η τηλεοπτική Αναστασία εξομολογείται στο TV24 πού θα οδηγηθεί η σχέση της με τον Ματθαίο, εάν θα αποδεχτεί τη σχέση Παύλου-Χρυσάνθης, αλλά και τι θα γίνει με τον Διαμαντή.

Τι «γεύση» σάς άφησε η φετινή τηλεοπτική σεζόν;

«Ηταν μια έντονη, όμορφη, κουραστική και ταυτόχρονα δημιουργική σεζόν».

Επίσημα πια το «Μπρούσκο» συνεχίζεται για 4η χρονιά. Θεωρείτε ότι κρύβει κινδύνους μια τέτοια απόφαση;

«Θεωρώ ότι οι ιστορίες ανανεώνονται συνεχώς μέσα από το ταλαντούχο μυαλό της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου, οπότε κρατάνε το ενδιαφέρον».

Τι περιμένετε από τον νέο κύκλο; Τόσο στη δική σας ιστορία όσο και στο σύνολο της σειράς.

«Νέους ανθρώπους που εμπλέκονται, νέα δυναμική και ενέργεια, αλλά και την ευκαιρία να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλα τα επίπεδα».

Αυτά τα τρία χρόνια δεχτήκατε πρόταση από… ανταγωνιστές για να εγκαταλείψετε τη σειρά;

«Εχω δεχτεί κάποιες άλλες προτάσεις αλλά πιστεύω πολύ στη δυναμική και στο δέσιμο που έχουμε στη συγκεκριμένη παραγωγή, οπότε δεν δημιουργήθηκε δίλημμα. Ταυτόχρονα, κάνοντας θέατρο αυτή τη χρονιά ήμουν πλήρης».

Βλέπουμε τον Ματθαίο να λυγίζει και να μην είναι ο σκληρός που κλείνει τα τηλέφωνα στην Αναστασία. Θα δεχτεί τη συγγνώμη του;

«Η σχέση των δύο αυτών ανθρώπων είναι καρμική και γεμάτη πάθος. Συναντούν πολλά εμπόδια αλλά την ίδια στιγμή τα συστατικά αυτά είναι πάντα εκεί και καθορίζουν».

Θα προλάβει ο Ματθαίος ή θα τον προλάβει άλλος; Ο Αλέξης ας πούμε…

«Αυτό μόνο το μυαλό της Βάνας Δημητρίου το γνωρίζει!».

Πιστεύετε πως η Αναστασία μπορεί να φτιάξει πραγματικά τη ζωή της μακριά από τον Ματθαίο;

«Πάντα θα υπάρχει μέσα της. Ακόμα και να αποφασίσει να προχωρήσει, δεν θα πάψει να τον αγαπά!».

Ο Διαμαντής ξαναπάει σε δίκη και η Αναστασία τον υποστηρίζει. Γιατί; Ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζει ότι δεν είναι και τόσο αθώα περιστερά…

«Είναι πολύ συναισθηματική η Αναστασία, πέρα από λογική και σκληρή. Τους ανθρώπους που αγαπά τους αγαπά πολύ και δύσκολα απορρίπτει. Είναι δίπλα τους μέχρι τελική πτώσεως».