Βρίζουν οι Έλληνες που κέρδισε και πάλι Κύπριος στο «The Voice» «Αι στο κόρακα..Να σταματήσει να ψηφίζει η Κύπρος»

Το Voice έριξε αυλαία με τον Γιάννη Μαργάρη να κερδίζει την πρώτη θέση, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου σχετικά με την Κύπρο.

Οι δυο και μοναδικοί Κύπριοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό ήταν ο Γιάννης Μαργάρης και ο Χρίστος Θεοδώρου με βάση την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αλλά ο Γιάννης Μαργάρης κατάφερε να αποτελέσει τον καλύτερο διαγωνιζόμενο γι αυτό και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Κωστή Μαραβέγια και έφτασε στην κορυφή κερδίζοντας το φετινό The Voice.

Αυτό απ΄ότι φαίνεται δεν είναι κάτι που άρεσε σε όλους και πιο συγκεκριμένα στους Έλληνες τηλεθεατές οι οποίοι για ακόμη μια φορά έδειξαν την δυσαρέσκεια τους απέναντι στους Κύπριους διαγωνιζόμενους με τα σχόλια στα social media μόνο καλά δεν είναι, αφού έχουν γεμίσει με σχόλια τα social media του Voice! Πολλοί μιλούν για αδικία και ότι υπήρχαν καλύτερες φωνές, ενώ κάποιοι κατηγορούν ξανά την Κύπρο για τη νίκη παίκτη από την Κύπρο σε ακόμη ένα talent show.

«Παλι κυπρο ρε παιδια??? ΕΛΕΟΣ»
«Παιδια παρτε το χαμπάρι μόνο η Κύπρος ψήφισε και ειδου το αποτέλεσμα»
«Ε γ@@ η Κύπρος ψηφίζει πιο πολύ φυσικό είναι!Η Κασσιανή είναι κλάσης ανώτερη με σχέση με αυτήν την πουστρα που θα τρώει… Σε λίγο καιρό»
«Η κασσσιανη θα κανει Τεράστια καριέρα αυτός θα τραγουδάει σε ταβέρνες στην Κύπρο»
«Αισχος!ποτε δεν καταλαβα γιατι αρεσε αυτος ο ανθρωπος..ξενερωσαμε!Κασσιανη κοριτσι μου εσυ εισαι η νικητρια!»
«Έχει καταντήσει εκνευριστικό !!! Όσα voice έχουν πραγματοποιηθει οι νικητές είναι Κύπριοι… τι να πω εάν έκαναν και κάποια καριέρα καλά θα ήταν»
«Ξερουμε οταν υπαρχει Κυπριος παίχτης κ ψηφίζει η Κύπρος…παντα αυτος θα βγει νικητης»

Χαμός στα social media

Source :