Γιάννης Μπέζος: Στο πλευρό κορυφαίας Ελληνίδας …

Σίγουρα για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να μάθεις δίπλα στους κορυφαίους! Και αυτό ταιριάζει γάντι στον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό Ελληνίδας ηθοποιού!Και όχι, δεν είναι η Ναταλία Τσαλίκη!

Ο Έλληνας ηθοποιός είναι δημιούργημα του… Θύμιου Καρακατσάνη, ο οποίος ξεχώρισε το ταλέντο του από μικρός, ωστόσο η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός με την οποία συνεργάστηκε ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Με την ευκαιρία διαβάστε:“Είναι βαριά…”: Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης Μπέζος!

undefined

Η γυναίκα θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου είναι ιδιαίτερη αδυναμία στον τότε, νεαρό, Γιάννη Μπέζο και μιλούσε για το ταλέντο του με τα καλύτερα λόγια!

Πως να μην γίνει μεγάλος ηθοποιός όταν στα πρώτα του βήματα είχε δίπλα την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό;

Γιάννης Μπέζος: Αυτή είναι η πρώην γυναίκα του ηθοποιού! Απίστευτο!

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνώριζαν πως ηΝαταλία Τσαλίκη δεν ήταν η πρώτη γυναίκα στην ζωή του Γιάννη Μπέζου! Κανείς όμως δεν γνωρίζει, πέρα από τα δικά του πρόσωπα, ποια είναι αυτή! Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν μερικά χρόνια, όταν είχε αποκαλύψει πως όταν γνώρισε την Ναταλία ήταν ήδη παντρεμένος!

Τώρα ποια ήταν η κυρία αυτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού ο ίδιος δεν θέλει να μαθευτεί το παραμικρό! Στο σημείο γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία του Γιάννη Μπέζου;

“Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία “δέθηκα” πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

Γιάννης Μπέζος: Ποια Ναταλία Τσαλίκη; Αυτή είναι η πρώτη του γυναίκα!

Πόσοοο; Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει ο Γιάννης Μπέζος!

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας επιτυχημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, καθώς έχει αφήσει τα σημάδια του και τις θεικές ατάκες του σε πολλές καθημερινές σειρές. Δημόσια έκκληση για τον Γιάννη Μπέζο!

Ο ηθοποιός, μπορεί να είναι 62 ετών, ωστόσο φαίνεται λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του.

Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι το απίστευτο ύψος που έχει. Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ;

Ο ίδιος, στην πετυχημένη σειρά, “Εκείνες κι εγώ” σε ένα επεισόδιο είχε δηλώσει πως είναι 1,90. Ωστόσο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως ο ηθοποιός είναι 1.87.

Original Source: athensmagazine.gr