Γιατί ο Διαμαντής προσπαθεί να πείσει την Αννα να μην καταγγείλει τον Πάτροκλο; Τι συμβαίνει;

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η πρώτη γνωριμία με την Αναστασία Δρακά έγινε μέσα από το «Dancing with the stars» αλλά τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική. Μέχρι στιγμής, πάντως, τα καταφέρνει περίφημα! Η Αννα, της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», αποκαλύπτει μόνο στο TV Ζάπινγκ την εξέλιξη της σχέσης της με τον Πάτροκλο, αλλά και τις επόμενες κινήσεις που πρόκειται να κάνει με τον Διαμαντή!

Το «Μπρούσκο» άλλαξε καθόλου την καθημερινότητά σου;

Το «Μπρούσκο» άλλαξε εξ ολοκλήρου τη καθημερινότητά μου, αν σκεφτείς ότι εξαιτίας του μετακόμισα στην Κύπρο και έχω έναν καινούριο τρόπο ζωής αλλά και έναν καινούριο χώρο εργασίας.

Εσύ θα συνεχίσεις στον τέταρτο κύκλο του «Μπρούσκο»;

Σε ό,τι αφορά το ρόλο μου στο «Μπρούσκο» δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση ακόμα για το αν θα συνεχίσω ή όχι, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω σαφή απάντηση.

Κάποτε έκανες τα πάντα για να έχεις κοντά σου τον Πάτροκλο. Τώρα ούτε βήμα πίσω. Γιατί;

Γιατί έχω έρθει αντιμέτωπη με περίεργες καταστάσεις. Με τον έρωτά του με τη Δήμητρα, ας πούμε, με την κυκλοθυμία του, οπότε από ένα σημείο και έπειτα φυσικό και επόμενο να γυρίσει το μάτι (γέλια).

Θα τον καταγγείλεις ή θα ακούσεις τον Διαμαντή;

Ο Διαμαντής θα προσπαθήσει να την επηρεάσει ούτως ώστε να μην καταγγείλει τον Πάτροκλο αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Εκτός κι αν τη ρίξει στο φιλότιμο.

Ποιος ο πραγματικός «ρόλος» της Χρυσάνθης;

Η Χρυσάνθη, πέρα από το ότι είναι μάνα του Πάτροκλου, για να ακριβολογούμε είναι μια μυστήρια γυναίκα. Τώρα για τα υπόλοιπα πρέπει να κάνετε υπομονή.

Η Αννα θα πέσει στα… χέρια του δολοφόνου, του Μανούσου;

Δολοφόνος είναι αυτός, κανείς δεν ξέρει προς τα πού θα βρει ενδιαφέρον.

Source :
tv-24.gr