Γιώργος Ζένιος: Αποκαλύπτει το επόμενο βήμα του!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Επί τέσσερα χρόνια υποδύεται τον Διαμαντή στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Τον κακό που πολλοί λατρεύουν να… μισούν. Ο Γιώργος Ζένιος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά αποκλειστικά στο TV24 για τη διεκδίκηση της Δάφνης, για τη σχέση του με τον Σήφη και την Αναστασία αλλά και τον πραγματικό «ρόλο» του Πάτροκλου. Τέλος, αποκαλύπτει το φινάλε της σειράς αλλά και τη νέα συνεργασία του με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου.

 

Απ’ ό,τι έχω μάθει θα συνεχίσετε τη συνεργασία σας με τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πρωταγωνιστώντας στην καθημερινή κωμωδία.
«Την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων με κάλεσε ο Ανδρέας Γεωργίου να παίξω στην κωμωδία που ετοιμάζουν και μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα περιμένω να διαβάσω τα πρώτα σενάρια της Βάνας Δημητρίου, αν και έχω σε όλους απόλυτη εμπιστοσύνη. Η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτό το χαρακτήρα που είναι κακός -και με βρίζουν!- ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία. Και πραγματικά χάρηκα όταν μου προτάθηκε! Το μόνο που ξέρω μέχρι στιγμής είναι ότι θα κάνω έναν παπά εκκλησίας».