«Δίδυμα Φεγγάρια»: Μη χάσετε σήμερα 21/4! Η Ελισάβετ εξακολουθεί να απειλεί…

Η Αλίκη μπαίνει με πιο ενεργό ρόλο στην εταιρεία του Παύλου, γεγονός που εκνευρίζει αφόρητα την Αγάπη. Μάλιστα, βρίσκει δικαιολογία ότι πρέπει να φύγει αλλά ο Παύλος δεν την αφήνει και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Την ίδια στιγμή, η τύχη φαίνεται να χαμογελάει στη Σίλα, αφού ο Αντώνης με το που τη γνωρίζει δείχνει να του αρέσει πολύ, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Αφροδίτη.

Η Λαμπρινή αποφασίζει να φλερτάρει τον Αλέξανδρο με πρόσχημα μια πίτα. Μετά από πολλές ευτράπελες καταστάσεις, η πίτα φτάνει στα χέρια του και η Λαμπρινή ελπίζει ότι ο έρωτας θα δικαιωθεί περνώντας πρώτα από το στομάχι. Ο Φίλιππος μαθαίνει ότι η Αγάπη υιοθέτησε τη Μαντώ και καταλαβαίνει ότι ο Νικόλας του έλεγε την αλήθεια. Ταυτόχρονα, η Ελισάβετ συνεχίζει να παρενοχλεί τον Ορέστη γιατί είναι καψούρα και τον απειλεί ότι θα τα πει όλα στην Αγάπη.

Ο Ορέστης τρομοκρατημένος βρίσκει την Αλίκη και μοιράζεται μαζί της το πρόβλημά του. «Η Ελισάβετ έχει εμμονή μαζί μου. Ηρθε εδώ και παρίστανε πως είναι η Αγάπη. Δεν θέλετε να ξέρετε τη συνέχεια… Ντρέπομαι μόνο και μόνο που το σκέφτομαι», της εξομολογείται.