Δεν είναι καλά η Αριστοτέλους! Ολα όσα συνέβησαν στην ζωή της τους τελευταίους μήνες και οι κρίσεις άγχους!

Δεν ειναι καλά η Αριστοτέλους! Ολα της ήρθαν απότομα και ξαφνικά στη ζωή της. Ειναι λογικό η ίδια μέσα στον εγκέφαλο της να εχει πολλές σκέψεις και πολλούς προβληματισμούς!

Πρώτα η γνωριμία της με τον Γιώργο Εφραιμ , ο οποίος μπήκε το ίδιο ξαφνικά στη ζωή της. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ήταν επιφυλακτική να αφήσει κάποιον να μπει στη ζωή της, όπως η ίδια δήλωσε καποια φίλη της της είχε πει οτι πρεπει να ψηλώσει τα στανταρ και να μην υποχωρεί σε αυτά. Οταν το έκανε βρήκε και τον άνθρωπο που της άλληξε την προσωπική της ζωή.

Σε λιγότερο απο κάτι μήνες, ο Γιώργος Εφραιμ της έκανε πρόταση γάμου. Ακόμα δεν όρισαν ημερομηνία, καθώς η αλλαγή στέγης για την Χριστιάνα ήταν μια απόφαση που την βασάνισε για αρκετούς μήνες. Μπορεί στο γυαλί να μην το έδειχνε και τόσο αλλά η “σωστή” απόφαση δεν ήξερε ποια θα ήταν. Μεχρι που τόλμησε το μεγάλο βήμα. Παραιτήθηκε απο το MEGA και απο 29 Αυγούστου ξενικά στον ALPHA Kύπρου.

Μπορεί η ομάδα να είναι έτοιμη, όμως κάποια βασικά στοιχεία της εκπομπής δεν έχουν ολοκληρωθεί και αυτό αγχώνει την Χριστιάνα , η οποία έκανε αυτη την εξομολόγηση σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Ειδησεογραφική εκπομπη του ALPHA. “Είχα αγχωθεί…” την έπιασε πανικός και τότε οι συνεργάτες της, την καθησύχασαν!

Μεχρι την 1η μερα της πρεμιέρας η Χριστιάνα θα έχει το άγχος για το αν όλα πάνε καλα! Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι καλά!! Είναι στα καλύτερα της!!! Και όλες οι αλλαγές που ήρθαν στην ζωή της , ήταν για να κλείσει κύκλους και να ανοίξει καινούργιους με μια νέα ζωή απο το μηδέν!!

Μια νέα ευκαιριά να αναγεννηθεί σε ολα τα επίπεδα στη ζωή της! Καλή αρχή Χριστιάνα!

Source :
SOCIALISTA.COM.CY