ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΩΡΑ! Ξεμαλλιάστηκαν Νάργες και Βαλαβάνη!Το απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Λάουρα Νάργες και Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι γνωστό πως μέσα από το παιχνίδι έχουν δημιουργήσει τις καλύτερες σχέσεις περισσότερο τωρα που είναι τα μόνα κορίτσια που απέμειναν στην ομάδα των Διασήμων.

Αυτό όμως έρχεται να χαλάσει σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν την σχέση των δυο κοριτσιών να έχει πλέον χαλάσει. Συγκεκριμένα ένα απίστευτο περιστατικό έχει συμβεί στο νησί με τα δυο κορίτσια να πιάνονται στα χέρια και φυσικά οι κάμερες να παρέλειψαν να το παρουσιάσουν και καθόλου τυχαία.

Ο λόγος σύμφωνα με τα δημοσιέυματα του Ciao, δεν είναι άλλος από τον καρδιοκατατκτητή ΜΠΟ του οποίου η Ευριδίκη Βαλαβάνη προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή κάτι που απ’ότι φαίνεται δεν άρεσε στην Λάουρα Νάργες με αποτέλεσμα τα δυο κορίτσια να ξεκινήσουν ένα μεγάλο καβγά με τα αγόρια της παρέας να προσπαθούν να τις χωρίσουν. Χαρακτηριστικά είναι επίσης τα λόγια τα οποία σύμφωνα με μάρτυρα που βρισκόταν στη σκηνή η Λάουρα φώναζε:«Αφού ξέρεις, νόμιζα πως ήσουν φίλη μου..»

Αν φυσικά η κάμερα αποφάσιζε να δείξει το περιστατικό το μόνο σίγουρο σύμφωνα με τον μάρτυρα είναι ότι θα χρειαζόταν πολλά ΜΠΙΠ για να κρύψουν τις βρυσίες που λέκτηκαν.

Αυτό όπως καταλαμβαίνεται στάθηκε και η αφορμή για να διαλύσει τις σχέσεις τους και τα δυο κορίτσια να είναι πλέον ψυχραμένα μεταξύ τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν όλα αυτά που διέρρευσαν ισχύουν θα το καταλάβουμε στα επόμενα επεισόδια με λίγη προσοχή παραπάνω!

Source :
lifenewscy