Ετσι θα φορέσει το φόρεμα πάνω από Παντελόνι

Τα περίφημα layerings, το σήμα κατατεθέν του σύγχρονου ενδυματολογικού κώδικα,ανάμεσα σε ένα φόρεμα και ένα οποιοδήποτε στυλ παντελονιού συνεχώς και όλο και περισσότερο αναβαθμίζεται.

Και παρά το ότι αρχικά η ιδέα του φαντάζει περίπλοκη, τελικά αποτελεί μια εξαιρετικά εύκολη επιλογή. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους  τα look με το φόρεμα πάνω από το παντελόνι αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο αστικό styling με minimal αναφορές. Λίγες είναι οι φορές όπου εντυπωσιακά φορέματα με κρόσσια, φανταχτερά prints φοριούνται πάνω από υφασμάτινα παντελόνια οδηγώντας σε μαξιμαλιστικές εμφανίσεις.

Φόρεμα πάνω από Παντελόνι

Φόρεμα πάνω από Παντελόνι

Αν η ιδέα σας συναρπάζει, που έχετε κάθε λόγο να συμβαίνει, μάθετε μερικά μυστικά των layerings.

Φόρεμα πάνω από Παντελόνι

Φόρεμα και παντελόνι λοιπόν, σαν μια σπουδαία πρόταση, ένα στιλιστικό τρικ για όλες εσάς που έχετε να κρύψετε ατέλειες γύρω από την περιοχή της κοιλιάς, των γοφών ή στις γάμπες.

Συμβουλές Styling 

  • Παίξτε με ουδέτερα χρώματα που εναρμονίζονται μεταξύ τους. Λευκά, camel και μαύρα εύκολα μπλέκουν μεταξύ τους οδηγώντας σε δροσερά layerings με άποψη, χωρίς να δείχνουν φλύαρα. Έτσι ένα παιχνίδισμα μόνο.
  • Οτιδήποτε ευρύχωρο, boxy, oversized με κάτι στενό, skinny αποτελεί την αλάνθαστη συνταγή του στυλ τους.
  • Παίξτε με τις υφές. Αν θέλετε ένα έντονο αποτέλεσμα συνδυάστε διαφορετικά υλικά για ένα statement look. Μετάξι και δέρμα, λινά και denim.

 

 

Source :
marymary