Ζουμερά ροζ χείλη – Πως να τα αποκτήσεις!

Μία από τις πιο hot αποχρώσεις κραγιόν για το φετινό καλοκαίρι είναι γι ακόμη μία σεζόν τοροζ! Τα ροζ χείλη συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν τους ζεστούς μήνες που διανύουμε σε διάφορες αποχρώσεις, από την τολμηρή φούξια απόχρωση μέχρι και την πιο παστέλ.

Ζουμερά ροζ χείλη

Η ροζ απόχρωση στα χείλη εκπέμπει ρομαντισμό, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να βγάλει και την πιο σέξι πλευρά μας προς τα έξω. Οι μεγαλύτεροι make up artist του κόσμου προτείνουν ροζ χείλη και καθαρή φωτεινή επιδερμίδα. Και μιας και το καλοκαίρι μας θέλει φυσικές, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να υιοθετήσουμε την τελευταία τάση της σεζόν: λίγη μάσκαρα για να τονίσουμε το βλέμμα μας, ελάχιστο μπρονζέ στα ζυγωματικά, καθαρά και φωτεινά μάτια και ροζ ακαταμάχητα χείλη.

Ζουμερά ροζ χείλη

Ένας συνδυασμός που ταιριάζει γάντι στο καλοκαιρινό street style και γιατί όχι και στις βραδινές βόλτες. Η πιο girly πλευρά της προσωπικότητας μας θα κάνει πάρτι αυτή τη σεζόν, αφού όλα τείνουν να την κάνουν πρωταγωνίστρια.

Ζουμερά ροζ χείλη

Ζουμερά ροζ χείλη

Μία απόχρωση για κάθε γυναίκα. Ένα απαλό ροζ για τις ξανθιές και τις μελαχρινές, αφού ξέρει καλά να μελαχρινές αναδεικνύει το χρώμα των χειλιών και της επιδερμίδας και είναι τέλειο για πρωί και βράδυ. Ένα τριανταφυλλί για τις μαυρισμένες επιδερμίδες και ένα πολύαπαλό παστέλ τριανταφυλλί για τις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Ζουμερά ροζ χείλη

Ζουμερά ροζ χείλη

Συνδύασε το με το denim look που επιβάλλεται αυτή την εποχή και άφησε τα χείλη σου να γίνουν ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής σου εμφάνισης…