Ζώδια: Προβλέψεις για την Κυριακή 21 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια ανησυχία που είχατε τον τελευταίο καιρό και ήταν μάλλον επίμονη σήμερα καθησυχάζεται και αυτό σας δίνει νέα ενέργεια και ανανεώνει το κίνητρό σας για να προσπαθήσετε περισσότερο για συγκεκριμένα πράγματα τα οποία είναι για εσάς σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η Κυριακή είναι συνήθως για εσάς μια ημέρα που παραδοσιακά θέλετε να αφιερώνετε σε αυτούς που αγαπάτε, αλλά σήμερα θα σας κάνουν εκείνοι που αγαπάτε μια ωραία έκπληξη και θα νιώσετε ένα ωραίο pampering που εδώ και καιρό σας είχε λείψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το άγχος της επόμενης ημέρας τον τελευταίο καιρό είναι πολύ έντονο μέσα σας σε όλα τα επίπεδα, με πιο έντονο το οικονομικό. Αυτή η εβδομάδα, όμως, κλείνει με ωραία νέα και καινούριες προοπτικές που σας γεμίζουν αισιοδοξία και σας κάνουν να κοιμάστε πιο ήρεμοι τα βράδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το να νομίζεις πως είσαι κοντά με έναν άνθρωπο και να τον θεωρείς φίλο σου απέχει αρκετά από το να μπορείς πραγματικά να τον εμπιστεύεσαι καθώς σου έχει φερθεί σαν αληθινός φίλος. Προσπαθήστε να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις σε ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά για να μην πληγωθείτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σαν πνίγει το δίκιο σας και θα θέλατε να κάνετε πραγματικά τα πάντα στην παρούσα φάση για να το διεκδικήσετε –ακόμα και μια επανάσταση. Όμως, δεν είναι η σωστή εποχή για επαναστάσεις. Προσπαθήστε να επιβληθείτε με πιο ήσυχες μεθόδους και η αναγνώριση και η δικαίωση θα έρθει χωρίς να χρειαστεί να… διαδηλώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ακολουθήσατε μια συμβουλή που σας έδωσε ένας κοντινός σας άνθρωπος σχετικά με την αντίδρασή σας σε ένα θέμα που σας προβλημάτιζε και τελικά ο τρόπος που χειριστήκατε την κατάσταση σας βγήκε σε καλό. Πάρτε ένα μάθημα: μη δράτε παρορμητικά και χωρίς σκέψη πριν την πράξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι αποδράσεις και η αλλαγή παραστάσεων είναι για εσάς ζητούμενο σήμερα, καθώς θέλετε να ξεκουραστείτε μετά από μια δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα. Εσείς ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε για το μέλλον. Έχετε, όμως, δίπλα σας τους σωστούς συμμάχους ή κάποια δεδομένα παρακωλύουν αυτό που διεκδικείτε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μετά από κάποιες ριζικές αλλαγές που έχετε κάνει στη ζωή σας τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη ταχύτητα και παρασυρμένοι από τη στιγμή, τώρα βρίσκεστε σε ένα στάδιο που θέλετε να κάνετε ένα μικρό απολογισμό, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά όσων έχετε κατακτήσει και να κάνετε… διορθωτικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο Κρόνος εξακολουθεί να μην σας αφήνει σε ησυχία και να ανακατεύει και πάλι τη σούπα κάθε φορά που νιώθετε πως λίγο ηρεμείτε. Αυτό από τη μία σας αναστατώνει, από την άλλη σας έχει κάνει να έχετε άμεσα αντανακλαστικά και να είστε μονίμως σε εγρήγορση, γεγονός που σας κάνει να μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένοι- τελικά σε καλό θα σας βγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Κάποιοι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρηθήκατε με την υγεία σας και χρειάζεστε ξεκούραση και ένα reboot. Προσέξτε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας, τον ύπνο σας και πάνω από όλα επιλέξτε στον ελεύθερο χρόνο σας να περιβάλλεστε από ανθρώπους που δεν σας φορτίζουν αρνητικά, αλλά έχετε καλή επικοινωνία και συμβατή ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μην ενθουσιάζεστε εύκολα με νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές στην αρχή, αλλά μπορεί να δίνουν λάθος εντυπώσεις και να είναι περισσότερο εικόνα παρά ουσία. Εμπιστευτείτε τη γνώμη κοντινών σας φίλων και μην απαρνηθείτε εύκολα τις σταθερές σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα ψαράκια σήμερα θα βρείτε την ευκαιρία να ανοίξετε ένα θέμα πολύ σημαντικό για εσάς το οποίο, όμως, μέχρι σήμερα διστάζατε να συζητήσετε. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και επίσης τονίζει τη γοητεία σας που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Καλημέρα!

Source :
faysbook.gr