Η καταγγελιά της Μίνας Αρναούτη για τους… μάρτυρες του τροχαίου! Ποιους «καρφώνει» η συνεπιβάτιδα του Παντελίδη;

Ένα χρόνο μετά το τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης που στέρησε την ζωή του Παντελή Παντελίδη, η αλήθεια κατά κάποιους δεν έχει αποδειχτεί ακόμα. Η Μίνα Αρναούτη, η 30χρονη συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή στην προσπάθειά της να ανακάμψει και να βρει τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής της ξεσπά καθημερινά για την αναισθησία των συνανθρώπων της και όλα όσα ακούγονται εις βάρος της.

Η οικογένεια πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε πως όποιο και αν είναι το πόρισμα της δικογραφίας, θα κάνει έφεση. Η Μίνα παρακολουθώντας όλα όσα γίνονται και υπόνονται τον τελευταίο χρόνο, ξεσπά για άλλη μια φορά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook και αυτή την φορά αναφέρετε στους «κατόπιν εορτής» μάρτυρες της συγκεκριμένης υπόθεσης! 

Συγκεκριμένα η Αρναούτη έγραψε: «Οι μάρτυρες που πηγαίνουν κατόπιν εορτής από όσο γνωρίζω ακλουθούν μια συγκεκριμένη διαδικασία! Για ποιο λόγο να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση στη συγκεκριμένη υπόθεση; Κάνω λάθος;;;». Η κοπέλα έχει αγανακτήσει και κάθε μέρα αποκαλύπτει και κάτι καινούριο. Άραγε θα αποδειχτεί ποτέ η αλήθεια ή αυτή η κολόνια θα κρατήσει χρόνια ακόμα; Γιατί οι μάρτυρες αυτής τηυς υπόθεσης έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από άλλους που βρίσκονται σε παρόμοια υπόθεση;

Δείτε της ανάρτηση της:

Source :
youweekly