Μην πετάξεις τίποτα: 9 αντικείμενα που σε εκπλήσσουν με τις διαφορετικές χρήσεις τους

Με κάποια extra υλικά και κυρίως με αντικείμενα που έχεις ήδη στο σπίτι σου, σε λιγότερο από μία ώρα ο χώρος σου θα μοιάζει φανερά ανανεωμένος.

Η άνοιξη είναι πολύ κοντά και μαζί της φέρνει ιδέες και έμπνευση για μία ανανέωση στο σπίτι μας. Εάν έχεις λοιπόν χρόνο και λίγη υπομονή για να δημιουργήσεις, προγραμμάτισε, ψάξε και εφοδιάσου με τα απαραίτητα υλικά για δώσεις μία νότα αλλαγής και ανανέωσης στο σπίτι σου.

Βάζα από μπουκάλια κρασιού
Άδεια μπουκάλια από κρασί, παλιά δοχεία η ακόμα ποτήρια του νερού μπορούν εύκολα να μεταμορφωθούν σε πολύχρωμα δοχεία αποθήκευσης και βάζα. Θα χρειαστεί να προμηθευτείς μόνο τα αγαπημένα σου χρώματα και φρόντισε να έχεις ένα καλά αεριζόμενο χώρο.

painted-jars.jpg
Μία κορνίζα για τα γυαλιά ηλίου
Για αυτό το project θα χρειαστείς εκτός της κορνίζας, δύο σειρές από σύρμα η δύο κομμάτια από ανθεκτικές κορδέλες. Κάρφωσε τα άκρα τους στην κορνίζα από το πίσω μέρος της και κρέμασε τα αγαπημένα σου γυαλιά στις δύο σειρές που θα δημιουργήσεις.

sunglass-holder_valia.jpg
Κηροπήγια από ποτήρια του τσαγιού
Χρησιμοποίησε τα παλιά σου ποτήρια για το τσάι λιώνοντας και τοποθετώντας μέσα σ αυτά κερί. Μπορείς να τα διακοσμήσεις το χώρο σου με αυτά η να τα προσφέρεις ως δώρο.

teacupcandles_valia.jpg
Δίσκος από καθρέφτη
Είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις σε λιγότερο από 10 λεπτά. Χρησιμοποίησε ένα καθρέφτη και τοποθέτησε επάνω του αντικείμενα για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Για περισσότερη ασφάλεια μπορείς να κολλήσεις τον καθρέφτη από την κάτω επιφάνεια του για να είναι σταθερός.

mirrored-tray_valia.jpg
Ράφια από καλάθια
Κρέμασε καλάθια σε ένα τοίχο και μετέτρεψε τα σε αποθηκευτικούς χώρους είτε για πετσέτες είτε για παιχνίδια ή για οτιδήποτε δεν έχει βρει ακόμα την θέση αποθήκευσης του στο σπίτι σου.

wallbaskets_valia.jpg
Μαγνήτες από νομίσματα
Αυτό είναι το τέλειο project για τους συλλέκτες νομισμάτων και τους πολυταξιδεμένους. Κόλλησε στρόγγυλους μαγνήτες πίσω από τα αγαπημένα σου νομίσματα και διακόσμησε τα στην κατάλληλη μεταλλική επιφάνεια του γραφείου σου.

valia_magnets.png
Στραγγιστήρι πιάτων για την οργάνωση των φακέλων σου
Η άνοιξη είναι μία καλή εποχή για να ξεκαθαρίσουμε τον σωρό από τα χαρτιά που κάποιοι θα έχουμε αφημένα εδώ και εκεί σε όλο το σπίτι. Προμηθεύσου φακέλους και τοποθέτησε τους σε ένα στραγγιστήρι για τα πιάτα. Μέσα σ αυτούς μπορείς να οργανώσεις τα χαρτιά σου ονοματίζοντας τους σε κατηγορίες.

_οργανωση_valia.jpg

Καθρέφτης μαυροπίνακας
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κομμάτι μαυροπίνακα και μία κορνίζα από καθρέφτη. Κόλλησε τα μεταξύ τους και ένα υπέροχο διακοσμητικό τοίχου είναι έτοιμο.

_valiax.jpg
Ένα αποθηκευτικό κουτί για τα κοσμήματα σου
Μπορείς να πάρεις το κουτί που έχεις στο συρτάρι του γραφείου σου για να αποθηκεύεις τα μικροπράγματα σου και με δυο βίδες να μετατραπεί σε αποθηκευτικό ράφι για τα κοσμήματα και τα κλειδιά σου.

jewelrydisplay_valiax.jpg