«Μπρούσκο»: Έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις! Ποια ζευγάρια θα παντρευτούν;

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Η σειρά οδεύει προς το τέλος της και οι ιστορίες αρχίζουν να παίρνουν την τελική τους μορφή προς την ολοκλήρωσή τους.

Φυσικά, μέχρι τότε θα υπάρξουν πάρα πολλές ανατροπές και εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Η δικαίωση θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο και για πολλούς το φινάλε θα γραφτεί με χρυσά γράμματα.

Εκτός από το “απόλυτο” ζευγάρι Αναστασία και Ματθαίου, αίσιο τέλος θα έχουν κι άλλα ζευγάρια της σειράς. Ενα από αυτά είναι ο Μηνάς με την Λίνα. Ο Μήνάς δείχνει αν έχει βρει αυτό που ζητούσε και μόλις παίρνει διαζύγιο από την Βασιλική θέλει αμέσως να ξαναφτιάξει τη ζωή του και κάνει μια πολύ πρωτότυπη πρόταση γάμου στη Λίνα. Αυτη δέχεται αμέσως και δεν αργεί να ξαναντυθεί γαμπρός, παρά τις αντιρρήσεις της Δάφνης.

Η Βασιλική από την άλλη ζει τον απόλυτο έρωτα με το Νικόλα. Μάλιστα ο Νικόλας έχει γίνει και απόλυτα αποδεκτός από τους κολλητούς της Βασιλικής τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Η σχέση τους θα συνεχιστεί και θα αποδειχθεί ότι είναι το τέλειο ζευγάρι, μιας και ταιριάζουν σε πάρα πολλά πράγματα. Μοιραία λοιπόν ο δρόμος τους βγάζει στα σκαλιά της εκκλησίας και ο γάμος τους είναι γεγονός.

Ο Σήφης θα έχει μια πολύ όμορφη και ρομαντική ιστορία με μια πολύ όμορφη κοπέλα που φέρνει μαζί του όταν επιστρέφει στα Χανιά. Πρόκειται για την αδελφή του συνεργάτη τους στην Ιταλία του Σπαλέτι, την οποία ερωτεύεται και παντρεύεται. Η κοπέλα μένει για πάντα μαζί του, ενώ σύμφωνα με το σενάριο θα την δούμε να εμφανίζεται στα τελευταία 15 επεισόδια.

Source :
tv-24.gr