«Μπρούσκο»: Βιασμός – σοκ! Ο Διαμαντής απειλεί τον Πάτροκλο!

Ο Πάτροκλος συνεχίζει να τα έχει βάλει με όλους και με όλα. Τώρα ειδικά που ο Αλκιβιάδης, ο κολλητός του στις σκοτεινές μπίζνες πεθαίνει, ο Πάτροκλος συνεχίζει μόνος του τη δράση του ανεξέλεγκτα, προκαλώντας την οργή του Διαμαντή που θα πάρει δραστικά μέσα. 

Η Ρενάτα εξακολουθεί να κατασκοπεύει τον Διαμαντή και να μαθαίνει από πρώτο χέρι τις κινήσεις του, ενώ συγχρόνως έχει να αντιμετωπίσει και τις απειλές του Πάτροκλου, ο οποίος δεν μπορεί να χωνέψει ότι είναι πλέον νόμιμη σύζυγος του πατέρα του και εν δυνάμει κληρονόμος του. Ετσι ο Πάτροκλος για μια ακόμα φορά πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή και βρίσκει μόνη της τη Ρενάτα. Για να την τρομοκρατήσει αρχίζει να την απειλεί να φύγει όσο είναι καιρός, να εξαφανιστεί από τη ζωή του Διαμαντή, διαφορετικά θα τη σκοτώσει: «Φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις από λόγια. Λοιπόν βρες μια δικαιολογία, μάζεψέ τα και φύγε από εδώ μέσα, γιατί δεν θα σ’ αφήσω να ζήσεις». Ωστόσο, αυτή φαίνεται να είναι σκληρό καρύδι και αποφασίζει να βάλει τέλος μια και καλή στην επιθετικότητα του Πάτροκλου.

Ετσι αποφασίζει να τον εκδικηθεί και να στρέψει τον πατέρα του εναντίον του. Ο βιασμός είναι μια καλή περίπτωση, καθώς είχε προηγηθεί ένα ανάλογο περιστατικό πριν το γάμο. Αμέσως λοιπόν η Ρενάτα λέει στον Διαμαντή ότι ο Πάτροκλος αποπειράθηκε να τη βιάσει: «Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Πάτροκλο, μπήκε στο σπίτι και έπεσε πάνω μου να με βιάσει. Τελευταία στιγμή σώθηκα. Αρχισα να φωνάζω και να τον σπρώχνω», του λέει και ο Διαμαντής φυσικά πιστεύει στα λεγόμενα της Ρενάτας ότι ο Πάτροκλος της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει.

Source :
youweekly.gr