Μπρούσκο η Ρενάτα κλέβει στοιχεία από το χρηματοκιβώτιο του Διαμαντή !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τελικά να γίνεται αυτός ο περιβόητος γάμος ανάμεσα στον Διαμαντή και στην Ρενάτα. Όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα η Ρενάτα είναι φυτευτή από τον Παύλο Γιαννακάκη, ώστε να μπορέσει να καταστρέψει τον Διαμαντή ύστερα από το κακό που του έχει προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή του.
Τελικά η Ρενάτα είναι και επίσημα γυναίκα του Διαμαντή Νικολάου σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV 24. Η Ρενάτα ξεκινά το σατανικό της σχέδιο που έχει σχεδιάσει όλο αυτό τον καιρό από τον Παύλο για να μπορέσει να πάρει την εκδίκησή του.

Η Ρενάτα την πρώτη μέρα του γάμου τους θα αρχίσει να συλλέγει τα απαραίτητα στοιχεία που θα μπορέσουν να οδηγήσουν το Διαμαντή μπροστά στη δικαιοσύνη. Έχει τα κλειδιά του χρηματοκιβώτιου και το ανοίγει κρυφά και φωτογραφίζει όλα τα έγγραφα που είναι ικανά να καταστρέψουν και να αποτελειώσουν οριστικά τον Διαμαντή! Ο Παύλος είναι ευτυχισμένος για την τροπή που έχει πάρει αυτή η υπόθεση, μιας και έχει φτάσει η στιγμή να πάρει την πολυπόθητη εκδίκησή του για όλα τα κακά που του έχει προκαλέσει ο Διαμαντής όπως αυτό με τα χαλασμένα κρασιά που έριξε στην αγορά και είχε την επωνυμία του!

Source :
videogr.gr