Μπρούσκο: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων

Τα τελευταία επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά και θα μας αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό. Το επεισόδιο που θα δούμε θα είναι το 193 και πρόκειται να γυριστεί στις 13 Ιουνίου στα Χανιά. Οι τηλεθεατές θα το παρακολουθήσουν στα τέλη Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 30 του μηνός και η μέρα Παρασκευή. Τότε θα παιχτεί η αυλαία από την αγαπημένη μας δραματική σειρά. Έτσι λοιπόν από δω και σε διάστημα εννέα εβδομάδων και μέσα στα 44 επεισόδια οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν συνταρακτικές εξελίξεις από ιστορίες που έχουν αφήσει σε εκκρεμότητα και πλέον θα παίρνουν το δρόμο τους.

Μέσα σε αυτές τις ιστορίες θα δούμε και πολλές ανατροπές και αποκαλύψεις όπου και στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτούς που ήταν υπεύθυνοι! Έτσι λοιπόν σε αυτό το σημείο βλέπουμε ότι η Μελίνα και ο Αχιλλέας ψάχνουν να βρουν απεγνωσμένα το παιδί που έχασαν και υπεύθυνος γι’ αυτό δεν είναι άλλος από τον Πάτροκλο. Η μοίρα θα τους δώσει πολύ δυνατά χαστούκια αλλά βλέπουμε ότι το τέλος τους θα είναι όμορφο και η περιπέτεια που θα έχουν ζήσει με την Αγάπη θα τους ενώσει πολύ. Ωστόσο στο τέλος του επεισοδίου θα δούμε ότι το ζευγάρι θα πάρει και τις απαντήσεις που ήθελε για ερωτήματα που αφορούσαν το παρελθόν. Πολλές απ’ αυτές απαντήσεις θα τους ικανοποιήσουν ενώ κάποιες άλλες θα του συνταράξουν. Αυτές οι απαντήσεις όμως θα φέρουν τα πάνω κάτω και θα αλλάξουν όλα αυτά που πίστευαν οι τηλεθεατές.

Όσον αφορά τον Ματθαίο και την Αναστασία φαίνεται η ζωή για αυτούς θα έχει άλλα σχέδια μιας και η Αγάπη τους θα περάσει από 40 κύματα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους ανθρώπους που δεν τους θέλουν να είναι μαζί, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και την Στέλλα που απ’ ότι φαίνεται το ζευγάρι δεν θα ξεμπλέξει και τόσο εύκολα από εκείνη όσο νομίζουν. Το ζευγάρι φαίνεται ότι δεν θα τη βρει από τους εχθρούς που έχει αλλά θα τη βρει από τους ανθρώπους που έχει γύρω τους και από ανθρώπους που αγαπούν.

Όσον αφορά τον Σήφη θα δούμε να επιστρέφει πίσω στην Κρήτη καθαρός από κάθε κατηγορία και αυτό θα το οφείλει στον θείο του Διαμαντή μιας και εξακολουθεί να τον αγαπάει και να τον έχει σαν πραγματικό του γιο. Θα παρακολουθήσουμε τον Διμαντή να βρίσκει όλα αυτά τα στοιχεία που θα καταφέρουν να καθαρίσουν και θα αθωώσουν τον Σήφη. Έτσι λοιπόν ο Σήφης θα επιστρέψει πίσω στα Χανιά και θα αφιερωθεί στη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την κόρη του.

Όσον αφορά τον Διαμαντή δεν θα διστάσει να καταδώσει τον Πάτροκλο στην αστυνομία για όλα αυτά που έχει κάνει. Τώρα η υπόθεση του Διαμαντή θα μας συνταράξει  μιας και θα τον δούμε να αναμετριέται με τον Παύλο, αφού οι δυο τους έχουν μεγάλη έχθρα και τους χωρίζουν πολλά ανοιχτά μέτωπα που αφορούν το μακρινό παρελθόν. Οι δύο άντρες θα κονταροχτυπηθούν και εκεί θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να μάθουν πώς άρχισαν όλα και να δουν ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι που κρυβόντουσαν πίσω από όλα αυτά.

Source :
videogr.gr