Μπρούσκο : H Αναστασία αποφασισμένη για όλα πηγαίνει να συναντήσει τη Στέλλα

Μέσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε την Αναστασία να έχει συγκλονιστεί από την είδηση της εγκυμοσύνης της Στέλλας. Η Αναστασία δεν λέει σε κανέναν τίποτα και είναι αποφασισμένη να μην χωρίσει ξανά με τον αγαπημένο της Ματθαίο.

Έτσι ύστερα από παρα πολύ μεγάλη σκέψη παίρνει μία γρήγορη απόφαση. Θα πει σε όλους ψέματα ότι πάει στον αδερφό της τον Σήφη στην Ιταλία και θα φύγει από τα Χανιά, ώστε να πάει να συναντήσει την Στέλλα κρυφά στην Κύπρο. Αυτό δεν θα το ξέρει ούτε ο Ματθαίος που βασανίζεται από τις σκέψεις το τι θα κάνει από δω και μπρος η Αναστασία. Ωστόσο ο Ματθαίος είναι αναστατωμένος από το γεγονός ότι δεν βρίσκει την Αναστασία στο κινητό και της αφήνει μήνυμα. Η Αναστασία φτάνει στην Κύπρο και πηγαίνει αμέσως στο σπίτι της Στέλλας για να την συναντήσει. Μόλις ανοίγει την πόρτα της η Στέλλα τα χάνει, μιας και δεν γνώριζε ότι θα την επισκεπτόταν η Αναστασία. Η Αναστασία με ψυχρό και κοφτό ύφος την παραμερίζει και της λέει ότι ήρθε από την Κρήτη ειδικά για εκείνη. Της λέει ότι έμαθε για την εγκυμοσύνη της.
Η Στέλλα ξεκινά να τρέμει από τον φόβο της, για την αντίδραση που θα έχει η Αναστασία και είναι έτοιμη να ξεσπάσει σε κλάματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει την κατάσταση και της λέει ότι δεν περίμενε ότι ο Ματθαίος δεν θα ήθελε το παιδί. Η Στέλλα ξεκινά να δικαιολογείται και να δικαιολογεί τις πράξεις της. Εκεί θα αποκαλύψει στην Αναστασία ότι ο Ματθαίος την χώρισε και τώρα κατάλαβε το γιατί.