Μπρούσκο: H Βασιλική στο τέλος από θύμα γίνεται θύτης

Όσο περνούν οι μέρες φαίνεται ότι πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο φινάλε της αγαπημένης μας σειράς μπρούσκο. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι και το τέλος της ιστορίας ανάμεσα στη Βασιλική και στον Μηνά έχει δρομολογηθεί. Η Βασιλική αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μαζί με τον Νικολά και περνάει πάρα πολύ όμορφα και τέλεια μαζί του.

Η Βασιλική όμως δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι από μέσα της δεν κατάφερε να βγάλει ποτέ τον Μηνά, μιας και εκείνος έχει ριζώσει για τα καλά στην καρδιά της, έστω και αν παντρεύτηκε μια άλλη και έχει γίνει και πατέρας.

Η Βασιλική θα μείνει μαζί με το Νικόλα όμως έστω και για μια φορά θα υποκύψει στην επιθυμία της να συνευρεθεί ερωτικά με τον άνθρωπο που αγάπησε και πέρασε πάρα πολλά δηλαδή τον Μηνά. Οι πρώην σύζυγοι τελικά θα γίνουν παράνομοι εραστές γεγονός που δείχνει ότι τελικά ο γάμος ήταν ένα συνολάκι που δεν ταίριαξε ποτέ για εκείνους. Η Βασιλική θα γίνει έστω και για λίγο παράνομη ερωμένη του Μηνά και από θύμα θα γίνει θύτης . Ωστόσο αυτό δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ και θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Νικόλα που ευτυχώς εκείνος είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις με εκείνη!