Μπρούσκο: H εσωτερική αιμορραγία απειλεί να κόψει το νήμα της ζωής του Αχιλλέα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε όλους τους ήρωες να είναι συγκλονισμένοι ύστερα από τον άσχημο τραυματισμό του Αχιλλέα στην ενέδρα που του έστησε ο Πάτροκλος. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό της Μελίνας και των αδερφών του για να τους στηρίξουν. Τα άσχημα νέα έχουν μαθευτεί παντού, αφού μέχρι και ο Σήφης επιστρέφει στην Ελλάδα από την Ιταλία για να δει τι συμβαίνει.

Η Μελίνα έχει χάσει τα λογικά της και την συγκρατούν με το ζόρι μιας και θέλει να μπει στην εντατική, αφού θυμήθηκε την υπόσχεση που είχε δώσει με τον Αχιλλέα να μην τους χωρίσει τίποτα. Η Μελίνα θέλει να κρατήσει το χέρι του άντρα της αφού θέλει να αισθάνεται δίπλα του και να του δίνει κουράγιο. Φωνάζει απεγνωσμένα και τελικά την αφήνουν. Μπαίνει τον κοιτάζει βουρκώνει και του κρατά το χέρι. Νιώθει απελπισμένη και βαθιά μέσα της δεν θέλει να πιστέψει το μοιραίο για τον άντρα της.

Τελικά η διαίσθηση της Μελίνας βγαίνει αληθινή, μιας και μετά από λίγα λεπτά η νοσοκόμα αρχίζει να ουρλιάζει αφού ο Αχιλλέας έχει ταχυκαρδία και δεν μπορεί να αναπνεύσει. Το νοσηλευτικό προσωπικό φωνάζει ότι ίσως να έχει εσωτερική αιμορραγία και να φωνάξουν αμέσως το χειρούργο.Το νοσηλευτικό προσωπικό φωνάζει ότι τον χάνουν. Τα πράγματα που ακολουθούν θα προκαλέσουν δέος και ανατριχίλα στους τηλεθεατές μιας η κατάσταση πλέον είναι κρίσιμη για όλους !

Source :
videogr.gr