“Να πάνε να γαμ…νε!” – Άφωνη η Αννίτα Πάνια

Άφωνη έμεινε η Αννίτα Πάνια, στην εκπομπή του Σαββάτου (22/03), με τα “γαλλικά” που ακούστηκαν στον αέρα. Της ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε και δεν το πίστευε!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ήρθε η γνωστή παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, με τον Ματθαίο Γιαννούλη, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης ξεκίνησε να μιλάει για την δύσκολη κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν έχουμε καμία διάθεση πλέον για τραγούδια με όλα αυτά που συμβαίνουν. Αισθάνομαι παράξενα, στεναχωριέμαι με όλο αυτό που συμβαίνει και στη χώρα μου και στον πλανήτη γενικότερα. Βέβαια υπάρχει ένας προβληματισμός και μια αστάθεια και ασάφεια των γεγονότων.

Αννίτα Πάνια εκπομπήΑννίτα Πάνια εκπομπή

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε πιστά τις εντολές του Π.Ο.Υ., του υπουργείου υγείας και να μένουμε κλεισμένοι στο σπίτι ώστε να μην κινδυνεύουμε κι εμείς και να μην μεταφέρουμε την ασθένεια αυτή στον διπλανό μας”.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να δώσει τα δικά του στιχάκια, σκορπίζοντας “εγκεφαλικά” στην παρουσιάστρια λέγοντας, “Έναν ιό μας φέρανε για να καταστραφούμε κι εγώ τους λέω από καρδιάς να πάνε να γαμ…νε”. Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, δείτε εδώ το πρόσωπο της μητέρας της που πέθανε ξαφνικά!

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της – Δεν φαντάζεστε

Αλήθεια, πόσοι από εσάς γνωρίζατε, πως η Αννίτα Πάνια έχει αδελφή; Ποια είναι και γιατί έχουν ξεχωριστό επίθετο;

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της παρουσιάστριας του Open, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα! Η αλήθεια είναι, πως η μόνη ύπαρξη που ξέραμε ως συγγενή της ίδιας, ήταν ο μικρός Ανδρέας, ο κούκλος γιος της! Οι δύο γυναίκες, είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Αννίτα Πάνια αδέρφιαΑννίτα Πάνια αδέρφια

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

Original Source: athensmagazine.gr