Να πώς θα δημιουργήσεις μοναδικά looks με τη βοήθεια μιας top instagrammer! (VIDEO)

Υπάρχουν πολλά σύνολα που θα μπορούσες να δημιουργήσεις με τα ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου αλλά ίσως δεν τα έχεις σκεφτεί. Η instagrammer Amy Rebecca Owen μας δείχνει μερικά looks που εντυπωσιάζουν και θα σε εμπνεύσουν πολύ!

#1. H Amy συνδυάζει μια τούλινη φούστα στο χρώμα της μέντας με ένα παλ κίτρινο πουλοβεράκι και λευκά πέδιλα.

#2. Η γνωστή fashionista φοράει ένα μαύρο biker shorts με ένα ασπρόμαυρο πουλόβερ και ολοκληρώνει το look της με flat slippers.

#3. Φόρεσε το ψηλόμεσο mom jean σου με ένα crop top σε παλ απόχρωση και πέδιλα. Συνδύασε το look με ένα μπλε blazer που θα κάνει όλη τη διαφορά στο συγκεκριμένο outfit.

Δες όλα τα παραπάνω looks και ακόμα περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_456057’); });
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

4 WEEKEND LOOKS WITH @prettylittlething 💗 I’ve tagged all looks in the description, which is your fave!? (🎵 LiQUID – Piña Colada) YELLOW KNIT https://shopstyle.it/l/70im GREEN FLORAL SKIRT https://shopstyle.it/l/70ha WHITE HEELS https://shopstyle.it/l/70in BLACK RIBBED CYCLING SHORTS https://shopstyle.it/l/70hb ZARA PRINT KNIT https://shopstyle.it/l/70ip BLACK AND GOLD LOAFERS https://shopstyle.it/l/70hc BLACK AND GOLD BAG https://shopstyle.it/l/70hd MOM JEANS https://shopstyle.it/l/70ik BLUE FRILL VEST https://shopstyle.it/l/70g8 BLUE BLAZER https://shopstyle.it/l/70hf PINK BELTED PLAYSUIT https://shopstyle.it/l/70g9 CREAM PATENT BOOTS https://shopstyle.it/l/70il PINK TEDDY BAG https://shopstyle.it/l/70iq

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen (@ames.ro) στις 14 Σεπ, 2019 στις 2:39 πμ PDT

//www.instagram.com/embed.js

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πιο hot jacket της νέας σεζόν!- Μόλις το δεις θα το ερωτευτείς και θα θέλεις να το αποκτήσεις κι εσύ!

5 τρόποι να φορέσεις το κίτρινο χρώμα (που είναι must) αυτό το Φθινόπωρο!- Δες εδώ τις πιο όμορφες ιδέες!

4 ευκολοφόρετα outfits που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ- Ανανέωσε το στιλ σου ακολουθώντας τα τρικς που θα δεις σε αυτό το post.

Original Source: faysbook.gr