Ντελικάτες Αλυσίδες Σώματος

Body chains, οι αλυσίδες σώματος, είναι ίσως από τα πιο αμφιλεγόμενα trends. Αιτία η συνήθως αιχμηρή αισθητική τους. Κι ο λόγος που δεν τις απορρίπτουμε είναι μάλλον η ελαφρώς bohemian αισθητική τους, μια αύρα αγρίως καλοκαιρινής που τις συνοδεύει και φυσικά το υπόγεια σέξι – στην καλύτερη εκδοχή τους – που τις σημαδεύει και βρίσκει το κέντρο.

Ντελικάτες Αλυσίδες Σώματος

Ένα αξεσουάρ προορισμένο για εσάς που λατρεύετε τα κοσμήματα. Οι αλυσίδες σώματος που έχουν ενδιαφέρον και είναι άρτιες στιλιστικά έχουν μια όψη ντελικάτη, η αλυσίδα τους είναι λεπτεπίλεπτη και επιδεικνύει την απόλυτη απλότητα. ΑΤέτοιες αλυσίδες μπορού να φορεθούν κάτω από το λευκό tank top ή ένα οποιοδήποτε basic top εξασφαλίζοντας την απόλυτη statement λεπτομέρεια στην εμφάνιση σας.

Ντελικάτες Αλυσίδες Σώματος

Η πιο εξεζητημένη εκδοχή τους είναι αυτή που αναπαριστά ένα σουτιέν. Top επιλογή για όσες νιώθετε ότι μπορείτε να υποστηρίξετε το στυλ τους. Το σπουδαίο μαζί τους είναι πως το εφέ του σέξι είναι και το αναμενόμενο. Το μη αναμενόμενο όμως είναι που με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να επειδείξουν κάτια από το στυλ που φέρει το αλάνθαστο σοφιστικέ.

Ντελικάτες Αλυσίδες Σώματος

 

Source :
marymary.gr