Οι πιο περίεργες τάσεις που κυριάρχησαν μέσα στην τελευταία δεκαετία!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να κυριαρχούν κάποιες περίεργες τάσεις που μας έκαναν να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζαμε τη μόδα. Αυτές οι τάσεις κατάφεραν να γίνουν διαχρονικές στη δεκαετία που διανύουμε και εξακολουθούν να είναι στη λίστα με τα top trends.

#1. Boho style
Κρόσια, western boots, γαλότσες, σκισμένα τζιν, φλοράλ είναι μερικά από τα trends που καθορίζουν το boho style που έχει γίνει μόδα από το 2000 και μετά.

#2. Scandi style
Μπορεί το παριζιάνικο στιλ να μας αρέσει ιδιαίτερα και να προσπαθούμε όλες να το πλησιάσουμε, αλλά το σκανδιναβικό στιλ είναι ακόμα μια τάση των τελευταίων χρόνων που έχει αποκτήσεις πολλές οπαδούς.

#3. Millennial pink
To καλοκαίρι του 2016 ξεκίνησε να είναι τάση μια συγκεκριμένη απόχρωση ροζ που ονομάστηκε Millennial pink. Από τότε μέχρι σήμερα ο όρος διευρύνθηκε και πλέον πολλές αποχρώσεις του ροζ αποκαλούνται millennial pink.

#4. Επιστροφή στα 90’s
Η μεγάλη επιστροφή στα 90’s έχει γίνει κυρίως τα τελευταία 2-3 χρόνια με τη φετινή χρονιά να έχουμε ακόμα πιο μεγάλη επιρροή στα ρούχα μας από εκείνη τη δεκαετία.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_483621’); });

#5. Trainers
Τα αθλητικά παπούτσια ήρθαν στο επίκεντρο της μόδας τα τελευταία χρόνια με πολλές stars να τα φοράνε ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Τα ugly sneakers και τα dad trainers έγιναν huge trend και τα λατρέψαμε κμαι συνεχίζουμε να τα λατρεύουμε ακόμα και τώρα.

#6. Athleisure style
Η athleisure τάση αγαπήθηκε όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια και πλέον κάθε γυναίκα ξέρει πώς να δημιουργήσει τα πιο ωραία athleisure outfits!

Διαβάστε ακόμα: 10 στιγμιότυπα μόδας που είδαμε το 2019 και μας μάγεψαν!- Δείτε εδώ τις πιο ωραίες στιγμές της μόδας για τη χρονιά που ολοκληρώνεται!

8 looks της Φαίης μας που είναι άκρως Χριστουγεννιάτικα…- Δες τα outfits που επίλεξε η Φαίη μας και είναι άκρως γιορτινά

6 outfits για το ρεβεγιόν: Δημιούργησε looks με τα ρούχα που ήδη έχεις!- Αυτά τα looks θα τα λατρέψεις και θα σε εμπνεύσουν για να υιοθετήσεις τα πιο ωραία outfits στο ρεβεγιόν

Original Source: faysbook.gr