Σαββατοκύριακο…στο σπίτι: Δες τι να φορέσεις για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου (VIDEO)

Το ότι μένουμε σπίτι δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυόμαστε και να μην προσέχουμε την εμφάνισή μας. Γι’αυτό και στο faysbook.gr σου δείχνουμε καθημερινά ιδέες και λύσεις που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις για ένα πιο ωραίο home-y look.

Παρακάτω θα δεις 7 ιδέες που θα σε εμπνεύσουν και μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ με ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου.

#1. Ένα super oversized φούτερ είναι ό,τι πρέπει για τέλειο στιλ όλες τις ώρες της ημέρας. Αν δεν έχεις ένα φούτερ τόσο μακρύ που να μπορείς να το φορέσεις ως «φόρεμα», επίλεξε ένα oversized t-shirt ή ένα μακρύ πουκάμισο και φόρεσέ το μέσα από το φούτερ σου. Θα πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

#2. Τα cargo παντελόνια είναι συνήθως άνετα και πιο φαρδιά από τα συνηθισμένα παντελόνια που φοράμε. Γι’αυτό και είναι ιδανικά ακόμα και για μέσα στο σπίτι. Συνδύασέ τα με άνετα tops ή crop tops και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για τέλειο styling.

Δες περισσότερα outfits στο βίντεο που ακολουθεί.

View this post on Instagram

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_509291’); });

@pralinakarina x @americanstyle Which outfit would you add to your shopping list? #asaqueen #ootd #outfit #style #fashion #spring #shoppingonline ✨🎶Music: Ooyy – Thunderbird

A post shared by Dress a.s. a Queen of Fashion (@asaqueenoffashion) on Apr 2, 2020 at 8:54pm PDT

//www.instagram.com/embed.js

Διαβάστε ακόμα: Tα πιο ωραία outfits για τα πιο ωραία 90s looks- Δες το VIDEO!

Τι φοράνε στο σπίτι τους οι πιο γνωστές Ελληνίδες instagrammers;

O οίκος Alexander McQueen ετοίμασε το πιο ενδιαφέρον project για τους followers του κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Original Source: faysbook.gr