Σκληρά λόγια στο Dansing : «Το έκανες ξεπέτα και μπουζούκι Β’ κατηγορίας» είπαν στην Φλώρα

Ερμήνευσαν ένα αγαπημένο κομμάτι της Βίκης Μοσχολιού, η Φλόρα Σάρδαλου και ο παρτενέρ της Στέλιος Κωνσταντάς. Ο τρόπος όμως που απέδωσαν το κομμάτι “ξενύχτησα στην πόρτα σου”, δεν άρεσε στους κριτές, καθώς θεώρησαν πως αντιμετώπισαν το τραγούδι με ελαφρότητα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έκρινε ότι η επιλογή του ζευγαριού ήταν πολύ εύκολη, ενώ ο Τζέηκ Αθανασιάδης, ένιωσε ότι η διαγωνιζόμενη το αντιμετώπισε με ελαφρότυτα, χωρίς να δώσει σημασία στην τενχική.

Στην δική του κριτική ο Νίκος Μουρατίδης ήταν ακόμη πιο αψός, αφού ξεκίνησε την κουβέντα ρωτώντας την Φλόρα για τις δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του 101,1, σχετικά με την διαφωνία τους την περασμένη εβδομάδα, με την διαγωνιζόμενη να εξηγεί ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί με τον κριτή.

“Εδώ έρχεστε τραγουδάτε και λέμε την γνώμη μας. Όταν σου λέμε κάτι εδώ δεν πρέπει να το παίρνεις ανάποδα, δεν στο λέμε για να σε κατηγορήσουμε. Δεν μου άρεσε που το έκανες ξεπέτα το κομμάτι”, είπε ο κριτής στη διαγωνιζόμενη και ενώ η ίδια, προσπαθούσε να κρατήσει την ψυχραιμία της, ο Νίκος Μουρατίδης το αποτέλειωσε, λέγοντας “μου έκανε μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας”.

Source :
tvonenews