Σοκαριστική αποκάλυψη για το Ελληνικό Survivor! Παίκτρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει επειδή κόλλησε τύφο! Οι άθλιες συνθήκες υγιεινής!

Το Survivor είναι το αγαπημένο παιχνίδι όλων, καθώς όπως έχει αποδειχθεί τα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά βρίσκονται στη κορυφή. Ωστόσο, τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται, λόγω της εξάντλησης και της αφαγίας είναι αρκετά σοβαρά.

Στη σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκε ένα βίντεο με τα προβλήματα υγείας των πρώην παικτών που συμμετείχαν στο Survivor του 2003. Αρχικά, νικήτρια του Survivor ήταν η Ευαγγελία Δεμερτζόγλου, η οποία μέσα από την συνέντευξή της στο youweekly.gr, είχε αποκαλύψει πως στο παιχνίδι οι γιατροί ήταν διακοσμητικοί, ενώ μετά το reality, δεν είχε 1,5 χρόνο περίοδο. Ακόμη, αναφέρει πως: «Είχαμε ξεφύγει από το όριο του παιχνιδιού και παίζαμε κορώνα γράμματα την υγεία μας…».

Ακόμη, μίλησε ο Γεράσιμος Πυλαρίνος, επίσης πρώην παίκτης του παιχνιδιού, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είχα χάσει 5 κιλά, ενώ οι δοκιμασίες ήταν απάνθρωπες». Ο ίδιος είχε κινδυνέψει να χάσει τη ζωή του, αφού σε δοκιμασία ποιος θα κρατήσει περισσότερο την αναπνοή του κάτω από νερό, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο,όπου μπήκε στην εντατική. Ο Θοδωρής Σφάντος,όπως λέει, είχε χάσει 30% μυϊκού ιστού, ενώ έβλεπε πως η κατάσταση δεν ήταν καλή και αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι την 13η μέρα,καθώς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να επανακτήσει τον μυϊκό του ιστό. Ωστόσο, αυτό που μας σόκαρε ήταν η αποκάλυψη πως μια κοπέλα μέσα στο παιχνίδι από τις πρώτες κιόλας μέρες, έπαθε τύφο ενώ είχε κάνει εμβόλιο για τα νοσήματα που κυκλοφορούν εκεί, αλλά μάλλον το εμβόλιο δεν την έπιασε. Αποτέλεσμα ήταν φυσικά να αποχωρήσει από το τηλεπαιχνίδι, ενώ τότε είχαν υπογράφει ότι ήταν δική τους ευθύνη για ότι θα τραβήξουν εκεί. Η ίδια η παίκτρια δε θέλει να θυμάται καν εκείνη την εμπειρία…Γιατί άραγε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: