Τι Απαντά Η Ίδια – Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Είναι αλήθεια ότι η Χριστιάνα θα γίνει μανούλα; Τις τελευταίες ώρες φήμες κυκλοφορούν πως η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι έγκυος και πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Από ότι φαίνεται  η νέα τηλεοπτική σεζόν μπαίνει με τον ιδανικό τρόπο για τη βασίλισσα της κυπριακής  τηλεόρασης. Από τη μία η θορυβώδης μεταγραφή της από το Mega Κύπρου στον  Alpha Κύπρου με τη καινούργια της εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» που κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου και από την άλλη η ανάγκη της να κάνει το καλύτερο δώρο στον σύντροφό της, Γιώργο Εφραίμ.  Ποιο είναι αυτό;  Να του χαρίσει ένα παιδί.

Οι φήμες λοιπόν που θέλουν τη Χριστιάνα Αριστοτέλους σε ενδιαφέρουσα  , όλο και φουντώνουν τις τελευταίες μέρες!  Σύμφωνα με εξακριβωμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες μου ναι η Χριστιάνα είναι 2,5 μηνών έγκυος.  Η ίδια δεν τις διαψεύδει, ούτε τις επιβεβαιώνει! Προτιμάει απλά να απαντάει λακωνικά λέγοντας: «Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό…».

Ωστόσο, όπως με πληροφόρησαν άτομα από το κοντινό της περιβάλλον η «εθνική μας παρουσιάστρια» απλά είναι λίγο προσεκτική αλλά και προληπτική! Θέλει λοιπόν να περάσουν οι 3 πρώτοι μήνες που είναι και οι πιο δύσκολοι για μια εγκυμοσύνη και μετά να κάνει τις απαραίτητες ανακοινώσεις! Σε αυτό μάλιστα συμφωνεί απόλυτα και ο αρραβωνιαστικός της Γιώργος Εφραίμ  που τη παρότρυνε να το κρατήσουν μυστικό στην αρχή…

Ό,τι και να ισχύει πάντως τους επόμενους μήνες θα φανεί.Με το καλό λοιπόν!

Source :
onlycy