Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου

Κριός
Πρόκειται για μια από τις πιο… γκαφατζίδικες ημέρες της εβδομάδας αυτής, εξαιτίας της αρνητικής όψης Άρη και Δία, έτσι προσπαθείς σήμερα να επιτύχεις τους στόχους που θέτεις, αλλά δεν θέλεις να στηριχτείς και στην βοήθεια άλλων για να τα καταφέρεις. Όμως οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολλές και χρειάζεσαι τα κατάλληλα πρόσωπα δίπλα σου για να σε πλαισιώσουν.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα είναι για πολλούς πιο ανέμελη, για σένα όμως έχει πιο πολύ αποχρώσεις κοινωνικού χαρακτήρα ή δεν αποκλείεται να κληθείς να τακτοποιήσεις υποθέσεις που «πρέπει» να γίνουν, έχεις όμως έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι σου. Μην ξεχνάς όμως πως με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο προηγούμενο ζώδιο, είναι προτιμότερο να κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά και να μην φανερώνεις τα επόμενα βήματά σου.

Δίδυμοι
Το διάστημα αυτό είναι πιο πιεστικό για σένα και σου δίνει τροφή για ενδοσκόπηση. Η σημερινή μέρα σε βρίσκει εξωστρεφή και ευδιάθετο, ενώ σε καλεί επίσης να πάρεις πρωτοβουλίες για να βγεις από αδιέξοδα, φρόντισε ωστόσο να είσαι συνεπής και στις υποχρεώσεις σου. Με το τετράγωνο Άρη-Δία, είναι πιθανό να παρασυρθείς σε επιπολαιότητες…

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι ήρεμη για σένα και η αυξημένη διαίσθησή σου σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην εξεύρεση των λύσεων. Παράλληλα, έρχεσαι σε επαφή με την πιο συναισθηματική σου πλευρά και ανακαλύπτεις κάποια πράγματα που άφησες πίσω σου, φρόντισε όμως να δίνεις αρκετό χώρο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Λέων
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου, γεγονός που μαρτυρά πως δίνεις μεγαλύτερη βάση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, στα θέλω των άλλων αλλά και στην επίδραση που εκείνοι έχουν σε σένα. Αν μάλιστα σε είχε προβληματίσει ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα, μια υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με σπουδές, σήμερα ένα άτομο σου δίνει κάποια λύση.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα σε ωθεί να τακτοποιήσεις υποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου που ήταν σε εκκρεμότητα και να βάλεις τάξη στα πράγματα. Ωστόσο ο Άρης στο ζώδιό σου σε δύσκολη όψη με τον πλανήτη της υπερβολής, Δία, σε παρασύρει σε απερισκεψίες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες, ενώ κάποιες φορές ο μπόλικος ενθουσιασμός… βλάπτει!

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ξεκούραστη και ανέμελη. Έτσι λοιπόν, μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας μπορείς να επωφεληθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς υπάρχει έδαφος για χαλαρές και ευχάριστες στιγμές, μέσα σε μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδο.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις κερδισμένος, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν είχαν υπάρξει προστριβές με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή για σένα και επιδιώκεις να στείλεις μηνύματα και να βρεθείς με πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείτε με δικούς σας κώδικες. Παρόλα αυτά, το τετράγωνο του πολεμικού Άρη με τον Δία στο ζώδιό σου σε κάνει παρορμητικό και υπερβολικά ενθουσιώδη, σε σημείο που μπορεί να παρασύρεσαι σε λάθη.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα κατεβάζει τους τόνους και σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας τα μικρά πράγματα, ενώ κινείσαι σε ήδη γνώριμους ρυθμούς. Επιπλέον μέσα από ήδη γνωστές διαδρομές προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Τόσοι πλανήτες στην Παρθένο άλλωστε σου ανοίγουν νέους δρόμους και μπορείς να επωφεληθείς αυτή την περίοδο.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου και χθες ήσουν πιο εσωστρεφής, τώρα μπορείς να λάμψεις και να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σε μια πιο βαθιά ανάγνωση, η μέρα προσφέρεται εξαιρετικά για να ασχοληθείς με την ψυχολογία σου περισσότερο και να αναλάβεις πρωτοβουλία, αρκεί να μην κάνεις νέα ξεκινήματα με την Σελήνη κενή πορείας.

Ιχθείς
Θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη σημερινή ημέρα για να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου, ενδεχομένως να θέλεις να κάνεις και μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, είτε με το να κοιμηθείς πολύ, είτε με το να κλειστείς στο σπίτι και να μην σηκώνεις τηλέφωνα. Επιπλέον, πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος φέρνουν απρόσμενες εξελίξεις και εσύ εστιάζεσαι στους στόχους που έχεις θέσει.

Original Source: like.philenews.com