Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Δεκεμβρίου

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της και σήμερα απέναντί σου, φέρνοντας στο προσκήνιο τα προσωπικά σου, όπου μπορείς να επωφεληθείς, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις εντελώς. Επίσης, αυτές τις μέρες συνεχίζεται αμείωτη η κούραση με τις υποχρεώσεις, αλλά παράγεις αποτέλεσμα, χάρη στο εξάγωνο του κυβερνήτη σου Άρη με τον Πλούτωνα!

Ταύρος
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο και σήμερα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και στην δουλειά, ωστόσο μπορείς να έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει στο φιλικό για το δικό σου ζώδιο του Ζυγού και μπορείς σήμερα να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα δημιουργικό σου σχέδιο, αλλά και να σταθεροποιήσεις μέσα από δικές σου προσπάθειες τα κεκτημένα. Το δύσκολο όμως είναι να βρεις και την κατάλληλη όρεξη για να το κάνεις, καθώς έχεις κλειστεί λιγάκι στο καβούκι σου.

Καρκίνος
Ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου παραμένει στο σπίτι, ή την οικογένεια, ωστόσο σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επιλύσεις θέματα που πιθανώς να σε απασχολούν σχετικά με αυτούς τους τομείς και να βρεις λύσεις αν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα Ιουλίου. Οι θετικές όψεις Δία-Ουρανού και Άρη-Πλούτωνα βελτιώνουν τις σχέσεις σου με τους άλλους!

Λέων
Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για σένα, σε πολλά επίπεδα και προτιμότερο είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Παράλληλα, κάνεις επαφές ή συναντήσεις που είναι ουσιαστικές για το μέλλον, προωθώντας τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα έρχονται στο δρόμο σου κάποιοι άνθρωποι που σε βοηθούν, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Παρθένος
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου και σήμερα είναι εστιασμένο στο κομμάτι των οικονομικών σου. Έτσι, ακόμη και αν οι ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα είναι ασύμβατες με τους στόχους που είχες αρχικά θέσει, γεγονός που σου δημιουργεί ένα δίλημμα σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που χρειάζεσαι, μπορείς να επωφεληθείς.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο και κινούμενη σε ένα θετικό κλίμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Γενικότερα όμως το κλίμα δείχνει πως θα υπάρξουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να σπεύσεις να εκμεταλλευτείς.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή σε γενικές γραμμές, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σου λόγω έντονων συναισθημάτων, ακόμη και αν δεν τα βγάζεις προς τα έξω. Παράλληλα όμως σταθεροποιούνται υποθέσεις που αφορούν τους οικείους, την οικογένεια ή το σπίτι και κράτα κατά νου πως έχεις ανθρώπους στο περιβάλλον σου που σε στηρίζουν ουσιαστικά.

Τοξότης
Οι στόχοι σου είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα και μέσα στον ορίζοντα της ημέρας θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις πολλούς από αυτούς, κυρίως μέσω σημαντικών επαφών και συμφωνιών που θα κάνεις, από όπου και λαμβάνεις ουσιαστική βοήθεια. Παράλληλα, φίλοι είναι στο πλευρό σου και στηρίζουν τα βήματά σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις στα σκαριά, με το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου να παραμένει στραμμένο σε ζητήματα καριέρας. Αν είσαι γεννημένος τον Δεκέμβριο, τότε μπορείς να ρισκάρεις και η τύχη είναι με το μέρος σου, ενώ του Ιανουαρίου κινητοποιήσει με πάθος προκειμένου να δεις στόχους σου να υλοποιούνται, με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιό σου.

Υδροχόος
Είναι μια πολύ καλή μέρα για να ρυθμίσεις νομικά ή διαδικαστικά, συναλλαγές με το δημόσιο ή επαφές με το εξωτερικό και θέματα σπουδών. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

Ιχθείς
Σήμερα πρόκειται για μια ευνοϊκή ημέρα κυρίως για τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα και ειδικότερα για την σχέση σου με τον εαυτό σου. Ταυτόχρονα, ένας πολύ βοηθητικός παράγοντας για αυτή την εσωτερική διαδρομή είναι οι οικείοι σου, πρόσωπα της οικογένειάς σου ή το σπίτι γενικότερα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com