Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Οκτωβρίου

Κριός
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πιο εύκολα τις υποθέσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, παράλληλα όμως ο κυβερνήτης σου Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

Ταύρος
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει περισσότερο εσωστρεφή και αφουγκράζεσαι τα πράγματα πριν αποφασίσεις να δράσεις, ενώ από το βραδάκι και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει και εσύ νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία μπροστά στις καταστάσεις, θυμήσου όμως ότι διανύεις μια περίοδο δημιουργική, μην ξεχνάς όμως να έχεις μελετήσει τις επιθυμίες σου σε βάθος, καθώς μπορεί να ενδώσεις στο «λάθος»!

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

Καρκίνος
Μέχρι το βραδάκι σήμερα τακτοποιείς ακόμη υποθέσεις που σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και με εκκρεμότητες ρουτίνας, ενώ από το βραδάκι και μετά, η Σελήνη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στη ζωή σου, φρόντισε όμως να έχεις ξεκάθαρες θέσεις και όρια.

Λέων
Μέχρι το βραδάκι, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις υποθέσεις που έχεις κατά νου, ενώ παράλληλα το κλίμα είναι περισσότερο βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα, η προσοχή σου στρέφεται στις υποχρεώσεις που σε περιμένουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ακόμη και αν σου φαίνονται ιδιαίτερα κουραστικές.

Παρθένος
Η μέρα ξεκινά με την προσοχή σου να παραμένει στραμμένη στο σπίτι και τις υποθέσεις που σχετίζονται με αυτό, αλλά και με τα ζητήματα των οικογενειακών σου προσώπων που σε επηρεάζουν, έμμεσα ή άμεσα. Αργότερα όμως, το βραδάκι, η διάθεσή σου ανεβαίνει και μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και ταυτόχρονα να περάσεις όμορφα, Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

Ζυγός
Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

Σκορπιός
Από σήμερα με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα. Ξεκινά λοιπόν μια περίοδος όπου είναι προτιμότερο να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου και να αφήσεις για αργότερα τα μεγαλεπήβολα σχέδια.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Επιπλέον, σήμερα τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό κι ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι λίγο πιεστική για σένα καθώς επιδιώκεις να έχεις τον τελευταίο λόγο πάνω σε οποιαδήποτε εξέλιξη, αυτό όμως απαιτεί από μέρους σου και τις ανάλογες θυσίες, ενώ παράλληλα δυσκολεύεσαι αρκετά να δεις τις καταστάσεις κι από την πλευρά των άλλων. Ταυτόχρονα, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

Υδροχόος
Από το βραδάκι όμως και μετά η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής και εσύ προτιμάς να περάσεις λίγο χρόνο μόνος ή με λίγους δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου. Παράλληλα όμως από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό κι ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στο Ζυγό από σήμερα.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο κι επιβολή, ενώ ταυτόχρονα σήμερα επενδύεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com