Φτιάχνουμε την βαλίτσα των διακοπών του Πάσχα! Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις…

Αν είσαι από τις τυχερές που θα φύγουν από την πόλη, φτιάξε την βαλίτσα σου με στρατηγική!

 

H Πασχαλινή… βαλίτσα ίσως να είναι και πιο δύσκολη και από εκείνη που φτιάχνεις για το καλοκαίρι.
Είτε πας σε νησί, είτε σε κάποιο ορεινό προορισμό δεν πρέπει να ξεχνάς ότι αυτή η περίοδος έχει τις πιο… ανώμαλες καιρικές συνθήκες.

Το πρωί έχει ζέστη, το βράδυ ψύχρα και εσύ θέλεις να πάρεις μαζί σου ολόκληρη τη ντουλάπα για ένα 4 ήμερο!

Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις όπου και αν πας;

1)Το τζην σου

1
Χειμώνα- καλοκαίρι μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας. Συνδύασέ το με ένα φανελάκι και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ για πρωινές βόλτες και απλά το βράδυ επέλεξε ένα φουτεράκι για να είσαι καλυμμένη.

2)Μια εσάρπα, ένα φουλάρι

2
Αρχικά η εσάρπα ή το φουλάρι δεν πιάνουν χώρο! Οπότε ακόμα και αν δεν τα χρησιμοποιήσεις, δεν θα έχει χρειαστεί να έχεις αφαιρέσει κάτι από την βαλίτσα σου για να τα πάρεις μαζί σου. Φόρεσέ την εσάρπα γύρω από τους ώμους σου με ένα στράπλες τοπ το βράδυ ή το φουλάρι γύρω από το λαιμό πάνω από το φανελάκι σου το πρωί.

3)Γιλέκο: Το ιδανικό πανωφόρι

3
Επένδυσε σε ένα δερμάτινο ή τζην γιλέκο για stylish ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Είναι το τέλειο πανωφόρι της σεζόν και φοριέται σχεδόν με τα πάντα.

4)Μάξι φούστα

maxi
Αν είναι να πάρεις μια φούστα μαζί σου, φρόντισε να είναι μάξι και όχι μίνι. Συνδυάζεται ακόμα και με τα all star για casual outfits και σίγουρα θα σε κρατήσει πιο ζεστή από μια κοντή φουστίτσα μετά την δύση του ηλίου.

5)Η μαρινιέρα

4
Αν δεν την βάλεις τώρα πότε θα την βάλεις; Οι επιλογές είναι άπειρες στο navy τοπ. Ένα t-shirt ή ακόμα και ένα ελαφρύ ζακετάκι με κόκκινες και μπλε ρίγες θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στις Πασχαλινές διακοπές σου.

6)Τα παπούτσια

bohbo
Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα όταν φτιάχνεις βαλίτσα… Πάρε σίγουρα ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια για το ταξίδι ( sneakers, slippers, μπαλαρίνες) αλλά μην ξεχάσεις και τα ψηλοτάκουνά σου για κάποια βραδινή έξοδο. Προτίμησε booties με χοντρό τακούνι, που μπορείς άνετα να τα φορέσεις και πρωί.

7)Τα must του νησιού

ss
Και βέβαια μην ξεχάσεις το μαγιό, τα γυαλιά ηλίου και τις σαγιονάρες σου, αφού τα προγνωστικά του καιρού λένε ότι σίγουρα θα τα χρειαστείς…