Χαμός στο Μπρούσκο. Πλακώθηκαν Γεωργίου-Νικολάου για την μήνυση

Σύμφωνα με το nasos blog , Νικολάου και Γεωργίου φαίνεται να πλακώθηκαν!

Δείτε τι γράφει:

Τεταμένη έως εκτός ορίων είναι τα τελευταία 24ωρα η σχέση των δύο τηλεοπτικών αδελφών του «Μπρούσκο» του «Αχιλλέα» (Ανδρέας Γεωργίου) και του «Ματθαίου» (Κούλης Νικολάου) οι οποίοι εκτός από πρωταγωνιστές είναι και ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς αντίστοιχα.

Ο Νικολάου είναι έξαλλος με τον Γεωργίου καθώς οι σκηνοθετικές του εμπνεύσεις και οι μουσικές που ήθελε να ντύνει τα ερωτικά εντσταντανέ του «Αχιλλέα» με την «Μελίνα» χωρίς πρώτα να έχουν μελετηθεί τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών οδήγησε στην μήνυση Λιδάκη και ο τραγουδιστής παρά τις προσπάθειες που έγιναν από υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά δεν κάνει πίσω. Μάλιστα λέγεται πως σκοπεύει να ζητήσει ως αποζημίωση περισσότερες από 250.000 ευρώ.

Η σχέση των δύο κολλητών φίλων που μάλιστα έχουν νοικιάσει μαζί και σπίτι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό περνάει μεγάλη κρίση που έχει επηρεάσει και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς. Τώρα οι πάντες προσπαθούν να βρουν μια λύση καθώς έχουν πέσει ήδη υπογραφές το σήριαλ να πάει και την επόμενη σεζόν.

Αραγε ισχύει; Θα έχουμε μια δημόσια απάντηση στο δημοσίευμα απο ένα απο τους δυο;