Christina Matsa: Η Κύπρια τραγουδίστρια που κάνει πάταγο στο εξωτερικό

Πολλοί την συγκρίνουν με την Christina Aguilera! Όχι και άδικα καθώς το ταλέντο της Christina Matsa (Χριστινα Μάτσα) , ξεπερνά τα όρια της Κύπρου!

Συνεχώς μας επιφυλάσσει κάτι καινούργιο με το πιο πρόσφατο να πρωταγωνιστεί στο trailer του διαγωνισμού ομορφιάς ” Be The Next Model” ως η μούσα του διαγωνισμού. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η κούκλα Χριστίνα  δεν θα μπορούσε να μην αναλάβει και την παρουσίαση του διαγωνισμού  ομορφιάς.

Κλείνοντας την περασμένη βδομάδα τα 23 της χρόνια, τα οποία γιόρτασε σε γνωστό εστιατόριο της Λάρνακας με μερικούς από τους πιο στενούς της φίλους, υπόγραψε και ένα συμβόλαιο.

Η ομάδα του Socialista.com.cy φρόντισε και έμαθε πως η πανέμορφη τραγουδίστρια έχει κλείσει συμφωνία για συνεργασία με τη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα με το ίδιο band που συνεργάστηκε τα Χριστούγεννα με το όνομα “Star Music band” αφού ο ίδιος ο μαέστρος κ.Florin Grigore ήρθε στην Κύπρο αποκλειστικά για την υπογραφή του συμβολαίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ.Florin είναι ένας πολύ αγαπητός τραγουδιστής, τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής στη χώρα του αλλά και καλός επιχειρηματίας αφού διατηρεί ένα πολύ ακριβό εστιατόριο.