4 φυσικοί τρόποι για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου!

Beautiful woman with make up. [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9431571][img]http://i243.photobucket.com/albums/ff297/sava2205/makeup.jpg[/img][/url] [url=http://www.istockphoto.com/file_search.php?action=file&lightboxID=11627341][img]http://i243.photobucket.com/albums/ff297/sava2205/hair.jpg[/img][/url] [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9410407][img]http://i243.photobucket.com/albums/ff297/sava2205/fashion-1.jpg[/img][/url]

Μαζί με την έλευση της άνοιξης δημιουργείται και η επιθυμία για φρέσκες αλλαγές. Αν θέλεις κι εσύ να ανανεώσεις το hair look σου φέρνοντας στα μαλλιά σου “κάτι” από καλοκαίρι, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τις top 4 φυσικές μεθόδους για να ανοίξεις τα μαλλιά σου, χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις. 

Χαμομήλι

Βράσε λίγο νερό και στη συνέχεια βούτηξε ένα φακελάκι με χαμομήλι και άσε το για 10′. Αφού το ρόφημα σου κρυώσει ρίξε το πάνω σε φρεσκολουσμένα μαλλιά και άσε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για το καλοκαίρι, μπορείς να βάλεις το ίδιο ρόφημα σε ένα μπουκαλάκι για σπρέι και να ψεκάζεις τα μαλλιά σου πριν πας στην παραλία. Σύντομα, τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν μία χρυσή απόχρωση.

Φωτογραφία: Pinterest

Λεμόνι

Ανάμειξε δύο κ.σ. λεμόνι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και άπλωσε το στα μαλλιά σου σαν μάσκα. Έπειτα, κάτσε στον ήλιο και άσε τη «μαγική συνταγή» να δουλέψει. Ένας ακόμα συνδυασμός που κάνει δουλειά είναι ένα φλιτζάνι κρύο χαμομήλι με λίγο λεμόνι – ιδανικός για το καλοκαίρι, πριν την παραλία!

Φωτογραφία: Pinterest

Κανέλα

Η κανέλα είναι κυριολεκτικά θαυματουργή αφού βοηθά τόσο στην καύση λίπους όσο και στη θεραπεία κατά της ακμής. Ανάμειξε ένα κ.γ. κανέλα με λίγο νερό, μέχρι να δημιουργήσεις μια πάστα. Στην συνέχεια εφάρμοσε το conditioner σου και έπειτα άπλωσε το μείγμα με την κανέλα κατά μήκος των μαλλιών σου. Φόρεσε ένα σκουφί για το ντους και άσε το μείγμα να δράσει για έξι ώρες.

Βότκα

Πράγματι, η βότκα δεν είναι κατάλληλη μόνο για κοκτέιλ αλλά και για τα μαλλιά – η Eva Herzigova «ορκίζεται» σε αυτό το beauty μυστικό, χρόνια τώρα. Ανάμειξε ένα μέρος βότκα με δύο μέρη σόδας και στην συνέχεια βάλε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι για σπρέυ. Εάν θέλεις το μείγμα να είναι έξτρα δυνατό, τότε μπορείς κάλλιστα να διπλασιάσεις τις ποσότητες. Οι μπλε τόνοι της βότκας σε συνδυασμό με το οινόπνευμα που εμπεριέχει, υπόσχονται να «ανοίξουν» τα μαλλιά σου.

Source :
shape.gr