ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες ευρώ μοίρασε σε δυο μήνες το “The Chase” του ALPHA

Κάθε βδομάδα ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν κάνει μόνο παιχνίδι αλλά παράλληλα χαρίζει και επιταγές με σημαντικά ποσά στους τολμηρούς παίχτες που έρχονται αντιμέτωποι με τους Chasers…

Συγκεκριμένα, σε λιγότερο από δύο μήνες, το τηλεπαιχνίδι “The Chase” του ALPHA Κύπρου μοίρασε 43.300 ευρώ! Αυτή τη βδομάδα, ο Τάσος Τρύφωνος παρέδωσε στους νικητές των τελευταίων επεισοδίων τις επιταγές τους, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, μοιράζοντας χαμόγελα και επιβραβεύοντάς τους για τις γνώσεις τους. Ανάμεσά τους και οι παίκτες που κέρδισαν το μεγαλύτερο ποσό μέχρι στιγμής, ύψους 4.500 ευρώ.

Την ίδια ώρα, σημαντικές είναι και οι επιδόσεις του “The Chase” στους πίνακες τηλεθέασης, αφού μέρα με τη μέρα το δημοφιλές παιχνίδι κερδίζει έδαφος αλλά και τηλεθεατές! Ο Τάσος Τρύφωνος σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που συνήθισε το τηλεοπτικό κοινό, ξεχωρίζει με το χιούμορ του, τον αυθορμητισμό του αλλά και τις… καλές προθέσεις του να βοηθήσει τους παίκτες να κερδίσουν μεγάλα έπαθλα, απέναντι στους “Chasers”.

το “The Chase” του ALPHA Μοιράζει επιταγές ο Τάσος Τρύφωνος στον ALPHA!