Ατύχημα για την Βάνα Μπάρμπα – Θα υποβληθεί σε χειρουργείο

Όσα ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα σε ανάρτησή της για το ατύχημά της.

Δύσκολη ημέρα ήταν η χθεσινή για την Βάνα Μπάρμπα, αφού είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της και να χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός γλίστρησε στην Επίδαυρο κατά την διάρκεια της παράστασης Προμηθέας Δεσμώτης κι έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook για την εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί: «Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή.. δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος… Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας Δεσμώτης… με ενθουσιασμό το χειροκρότημα… και μετά ένα αστείο γλίστρημα και…να το, το κακό.. πολλαπλά.

Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση… θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη.. και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα…. κακό καλοκαίρι δύσκολο…. πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός… να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου Στράτος και Σοφία .. και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός…. τους ταλαιπώρησε τόσο… αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο.. μέσα του. Αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…»