«Χείμαρρος» ο Τόνυ Δημητρίου: «Ήταν μια μεγάλη απάτη. Έχω κινηθεί νομικά»!

O Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, το ελληνικό metoo, αλλά και την απάτη που συνέβη εις βάρος του πριν από πολλά χρόνια.

Αρχικά ανέφερε: «Το κίνημα metoo δεν βοήθησε μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όλη την κοινωνία. Όμως δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση. Μπορεί να ξέρεις ότι κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά πού να φανταστεί κανείς την αρρώστια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά όταν η κοπέλα ουρλιάζει και τον χτυπάει»!

Και πρόσθεσε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Μαριάνθη Κουνιά: «Εγώ δεν έχω δεχτεί σωματική βία, καθώς έχω ύψος 1.90, αλλά κάποιες φορές βρέθηκα έξω από δουλειές επειδή δεν ενέδωσα. Και πολύ πρόσφατα είχα κλείσει μια δουλειά και βρέθηκα εκτός επειδή κάποιος ήθελε να βάλει κάποιον δικό του. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίησης, ένα είδος λανθασμένης άσκησης εξουσίας».

Και τόνισε ο Τόνυ Δημητρίου: «Κι εμένα ακόμα μου έχει συμβεί να πέσω θύμα τράπεζας, όταν πριν από 15 χρόνια πήρα στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και έχασα πολλά χρήματα. Ήταν μια μεγάλη απάτη. Ανήκω σε έναν σύλλογο ανθρώπων με το ίδιο πρόβλημα που έχουμε κινηθεί νομικά», είπε επίσης ο Τόνυ Δημητρίου για την απάτη, της οποίας έπεσε θύμα.