Φώτης Σεργουλόπουλος: “Της Μαρίας δεν της άρεσε καθόλου η εκπομπή που κάναμε”

Στο DOT βρέθηκε, καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως δεν θα ήθελε να ξανακάνει  μια εκπομπή όπως το “ΦΜ Live” που παρουσίαζε πριν λίγα χρόνια με την Μαρία Μπακοδήμου λέγοντας:

«Δεν θα ήθελα να το ξανακάνω. Το έκανα, τελείωσε. Δεν μπορώ να βλέπω πλέον στην τηλεόραση σε όλες τις εκπομπές, ένα ρεπορτάζ και τον παρουσιαστή να αντιδράει σε βουβό πλάνο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το διπλό πλάνο. Δηλαδή για ποιο λόγο υπάρχει. Όλες οι εκπομπές πια έτσι είναι. Δεν θέλω, όμως, να παρεξηγηθώ και να πω πως αυτό που έκανα στην τηλεόραση δεν μου άρεσε. Μου άρεσε πάρα πολύ και το έκανα. Όταν όμως αλλάζεις μια πορεία, κάνοντας μια παύση κάποιων ετών, δεν θα γύρναγα με το ίδιο πράγμα» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όταν, ρωτήθηκε εάν δέχθηκε κάποια σχετική πρόταση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε αρνητικά σχολιάζοντας με χιούμορ πως «μάλλον θα το είχαν καταλάβει».

Βέβαια ο παρουσιαστής δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για την καλή του φίλη και πρώην συνεργάτιδά του Μαρία Μπακοδήμου.

«Της Μαρίας δεν της άρεσε καθόλου η εκπομπή και, όταν τη σταματήσαμε, είχε πει πως δεν ήθελε να την κάνει πια. Οπότε και γω τι να κάνω μόνος μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την τηλεοπτική του πορεία, τον γιο του αλλά και την απώλεια της ανιψιάς του.

Source :
fthis.gr