Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εμπρησμός στο ελαιοτριβείο από τον Ανέστη – Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γρηγόρης – Παντρεύονται Ιουλία και Κουράκος

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Συναρπαστικά και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» και το Sportime σας έχει ένα ακόμη «Η γη της ελιάς spoiler».

Η Αρεόπολη θα σοκαριστεί από όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια και για τα οποία διαβάσατε στο Sportime, όμως ένας εμπρησμός θα φέρει τα πάνω κάτω και θα προκαλέσει μια μεγάλη ζημιά στο ελαιοτριβείο.

Όλα έγιναν όταν ο Ισίδωρος αποφάσισε να προσλάβει τον Γρηγόρη για να αποκαταστήσει μια βλάβη που υπάρχει στα μηχανήματα, όμως ο Ανέστης είχε βάλει το χέρι του προκειμένου να ξεσπάσει φωτιά, την ώρα που άπαντες ήταν μέσα στο ελαιοτριβείο.

Ξεκάθαρος στόχος αυτής του της κίνησης είναι να κάνει κακό στον Αποστόλη που με αυταπάρνηση θα μπει στη μάχη με τις φλόγες προκειμένου να βγάλει σώους, την Ευτυχία και τον Γρηγόρη.

Για τον τελευταίο όμως, τα μαντάτα δεν θα είναι καλά καθώς θα βρεθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Έτσι, η οικογένεια των Βρεττάκων θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια τεράστια ζημιά όμως ένα ευχάριστο νέο θα προσπαθήσει να τους παρηγορήσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό MYtv, η Ιουλία έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο αποφασιστικό βήμα στην προσωπική της ζωή καθώς παίρνει την απόφαση να παντρευτεί τον αστυνόμο Κουράκο με τον οποίο έχει συνάψει σχέση τον τελευταίο καιρό.

Σε αυτή την απόφαση την οδήγησε η στάση του Στάθη Καπερνάρου που της ζήτησε να προχωρήσει στη ζωή της καθώς ο ίδιος θέλει να μείνει αφοσιωμένος στην Αρετή μετά το ατύχημα που είχε.

Παρότι όμως η επιθυμία του θα γίνει πράξη από την Ιουλία εκείνος αναμένεται να αντιδράσει άσχημα καθώς δεν μπορεί να ηρεμήσει από αυτή την εξέλιξη.

Το ερώτημα είναι όμως… ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Στάθη; Θα αποτρέψει αυτόν τον γάμο βάζοντας «φωτιά» στη τηλεθέαση;