Η Στυλιάνα και η Δέσποινα Κοτζιάπασιη ανεβάζουν τις θερμοκρασίες λανσάροντας την νέα τους swimwear και resort συλλογή

Με ανανεωμένη καλοκαιρινή διάθεση επιστρέφουν οι αδερφές Στυλιάνα και Δέσποινα Κοτζιάπασιη, με την καινούρια τους κολεξιόν «Swimwear and resort» για το Καλοκαίρι του 2019.

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της καινούριας τους κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 «Shimmered Sunlight», οι ταλαντούχες αδερφές Κοτζιάπασιη, επιστρέφουν ξανά για να μας παρουσιάσουν και αυτήν την super sexy καλοκαιρινή swimwear κολεξιόν τους.

Στη συλλογή, με τίτλο «Mediterranean Dream» συναντάμε μια μεγάλη γκάμα από καφτάνια, μίνι φούστες, διάφανα παντελόνια, πουκάμισα και μακριές φούστες ιδανικά για εμφανίσεις στην παραλία και όχι μόνο. Τα διάφανα, αέρινα, διχτυωτά με χρυσοκλωστή και chiffon υφάσματα παραπέμπουν σε μια ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση προσθέτοντας ένα Luxe vibe, ενώ τα γήινα και παστέλ χρώματα της συλλογής μας βάζουν σε ένα άκρως summery mood. Και επειδή καλοκαίρι χωρίς χρώμα δε γίνεται, από τη συλλογή αυτή δεν λείπουν τα έντονα χρώματα, τα prints για ξεχωριστές εμφανίσεις και φυσικά το αυστηρό μαύρο.

Η καινούρια συλλογή θα βρίσκεται από τις 10 Ιουνίου στους χώρους του καταστήματός τους και παράλληλα, κατά την διάρκεια της εβδομάδας παρουσίασης 10 – 15 Ιουνίου το κοινό που θα επισκεφθεί το κατάστημα θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όλα τα κομμάτια της συλλογής με έκπτωση μέχρι και -10%.

Βρείτε την καλοκαιρινή συλλογή της Στυλιάνας και Δέσποινας Κοτζιάπασιη στο κατάστημά τους, Turquoise shop, στην οδό Προμηθέως 14Β, 1065 στην Λευκωσία και στο τηλ. 96392032.

Facebook

https://www.instagram.com/turquoise_onlineshop/?hl=en