Η Θέκλα μιλά για το νυφικό που θα φορέσει σε 24 ώρες – Δεν φαντάζεστε την τιμή του

Η Θέκλα Πετρίδου μιλά για τον γάμο της, το νυφικό της και την επιλογή της να μην μαθευτεί το ευχάριστο γεγονός.

Πριν ένα χρόνο ακριβώς ακυρώθηκε ο γάμος της Θέκλας με τον Παναγιώτη της. Το Σάββατο ( 8/9) θα ντυθεί νυφούλα. Με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Χριστοδούλου επέλεξαν να παντρευτούν στην Λεμεσό και στην εκκλησία θα την πάρει ο γιος της.

Παρόλο που η Θέκλα μοιράζεται τα πάντα με τους τηλεθεατές της δεν μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός μέσα από την εκπομπή της “Θέκλα Μιλάμε Ανοικτά” και όπως μας αποκάλυψε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αυτό έγινα σκόπιμα γιατί ο γάμος τους επέλεξαν να είναι σε κλειστό κύκλο.

Όσον αφορά στο νυφικό της… η Θέκλα Πετρίδου γι ακόμα μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με την αυθεντικότητά της.

Η παρουσιάστρια του SIGMA, τον περασμένο Αύγουστο είχε αποκάλυψε ότι έπλυνε το ένα από τα δύο της νυφικά που είχε αγοράσει για τον περσινό της γάμο, που δεν έγινε ποτέ.

Για τον γάμο της δεν αγόρασε ένα, αλλά δύο νυφικά, τα οποία στοίχιζαν 35 δολλάρια το καθένα. Ο λόγος που αγόρασε δύο νυφικά ήταν ότι το πρώτο που αγόρασε ήταν στα κιλά που ηταν στο παρελθόν, 100 plus και το άλλο ήταν στενό της…

Η Θέκλα Πετρίδου με τον αυθορμητισμό που την διακατέχει μας αποκάλυψε ότι το νυφικό της είναι από τον ‘Οίκο Νυφικών Λένια’. Η παρουσιάστρια – ψυχολόγος – συγγραφέας πήρε τα δύο νυφικά που είχε στην ντουλάπα της, το μεγάλο και το μικρό στην κυρία Λένια, μια μοδίστρα στους Αγίους Ομολογητές.

Μαζί με την κόρη της και την κυρία Λένια ένωσαν την φαντασία τους και έκαναν τα δύο νυφικά ένα. Περιγράφοντας το νυφικό της μίλησε για ένα απλό ρομαντικό νυφικό. Ο λόγος είναι ότι δεν έχασε τα κιλά της και το ένα ήταν μεγάλο της, αλλά το άλλο εξακολουθούσε να είναι μικρό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.com