Κάλια Ελευθερίου: Γιατί είναι ακόμη single;

Το ανέμελο κορίτσι με τους 37 χιλιάδες followers, το φωτογενές πρόσωπο και το γλυκό χαμόγελο, υποστηρίζει ότι δεν είναι πάντα ευτυχισμένη και πως δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα στη ζωή της. Κι ας έχει βαλθεί μέσω των social media να μας πείσει ακριβώς για το αντίθετο.

Η Κάλια Ελευθερίου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Omikron όπου ξεδίπλωσε τις πιο ευαίσθητες πλευρές του χαρακτήρα της. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις, τις φίλες της και φυσικά τον έρωτα.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά «Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, γι’ αυτό και νιώθω ότι λείπει ένα κομμάτι από το παζλ. Έτυχε όμως να είμαι σε σχέση και να λείπουν άλλα κομμάτια. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω, αλλά μου λείπει η συντροφικότητα.»

Η Κάλια δε δίστασε να μιλήσει στη συνέντευξή της για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει να βρει τον ιδανικό για την ίδια σύντροφο:

«Συνήθως νομίζουν ότι είμαι κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα. Ότι περνάω απλά καλά και δεν με νοιάζει τίποτα, γιατί στα social media δείχνω τον πιο ευχάριστο χαρακτήρα μου. Δεν είμαι πάντα έτσι, όμως. Δεν έχω πάντα ενέργεια, δεν είμαι πάντα χαρούμενη, ούτε έχω κάθε φορά αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν μέρες που είμαι πολύ καταθλιπτική. Μπορεί να κλειστώ στο σπίτι τρεις μέρες, όπως έτυχε πρόσφατα και να μην κάνω τίποτα. Δεν μπορείς όμως να βγάζεις αυτή την πτυχή του εαυτού σου, θα βγάλεις μόνο τις ευτυχισμένες σου στιγμές.»

«Ένας άντρας μπορεί να το βλέπει αυτό και να σκέφτεται ότι δεν είναι εύκολο να είσαι με κάποια σαν εμένα. Ή πως μου αρέσει η ιδέα του να έχω πλούσια ζωή, ότι οι ιδανικές διακοπές για εμένα είναι να πάω στο Κάπρι. Δεν είναι, όμως. Οι ιδανικές διακοπές για εμένα είναι να πάω με τον φίλο και την παρέα μου κάμπινγκ στην Πόλη Χρυσοχούς. Και η αλήθεια είναι ότι με πλησιάζουν άντρες που είτε θέλουν κάτι προσωρινό, είτε θέλουν να περάσουν μια φάση μαζί μου και μετά τέλος.»

Source :
like.philenews