Πέθανε ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη

Ο πατέρας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, πέθανε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική από τον Ιανουάριο, ύστερα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Twitter, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια Παντελίδη, γράφοντας: «Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο».

Ο Σταύρος Παντελίδης μπήκε στη ΜΕΘ του ΚΑΤ στα μέσα Ιανουαρίου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, που έπαθε στον ύπνο του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το μικρότερο παιδί της οικογένειας, είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες στο «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του:

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά» είχε πει ο νεαρός τραγουδιστής.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρυα – Το μήνυμα του συντρόφου της Αναστασίας – «Ήρθα όπως κάθε Παρασκευή αλλά δεν είσαι εδώ…»

Αλεξία Αθανασίου: Η 20χρονη ξεσπά για την Πανελλήνια τραγωδία -«Μητέρα μου είπε φύγε να σωθείς γιατί το δικό μου παιδί δε σώθηκε»- Βίντεο

Τραγωδία Τέμπη: «Τα ακούγαμε όλα από το κινητό! Η κόρη μου παρακαλούσε να…» – Σοκάρει μαρτυρία πατέρα

Κύπρια που επέζησε στην τραγωδία: «Θυμάμαι μόνο να φωνάζω και να κλαίω»

Συγκλονίζει ο καθηγητής της Αναστασίας από το Πανεπιστήμιο – «Σήμερα κλαίω βουβά….συγνώμη»