Ραγίζει καρδιές η αφιέρωση παιδιού με εγκεφαλική παράλυση στο δάσκαλο του-ΒΙΝΤΕΟ

Καθηλώνει η ιστορία με τον Νικόλα, παιδί το οποίο έχει εκ γενετής εγκεφαλική παράλυση και αφιερώνει ένα τραγούδι “ψυχής” στον δάσκαλο του. Το πρώτο τραγούδι που τον δίδαξε στη νοηματική

Οι δυσκολίες της καθημερινότητας του πολλές, αφού δεν μπορεί να επικοινωνήσει παρά μόνο με την μητέρα του. Ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπος που του στάθηκε δίπλα του και του μαθαίνει την φιλία και την χαρά της ζωής. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που το μόνο που θέλει είναι να τον βλέπει να χαμογελά.

Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, γελούν, επικοινωνούν έτσι όπως μόνο η δύναμη της ψυχής και της αληθινής αγάπης μπορούν να το κάνουν. Η μητέρα του παιδιού νιώθει πλέον ασφαλής, αφού υπάρχει ακόμα ένας άνθρωπος κοντά της να μεριμνήσει για τον άγγελο της.

O Kωνσταντίνος δήλωσε με δάκρυα στα μάτια

Είμαι πολύ συγκινημένος. Ο Νικόλας ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μου…

Δείτε την συγκλονιστική ιστορία και την έκπληξη που άφησε άφωνο το νεαρό δάσκαλο. Ξεχωριστή στιγμή η ανταμοιβή από την παραγωγή της εκπομπής και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για τη συνέχιση των σπουδών του στον κλάδο της Ειδικής Αγωγής, με πλήρης υποτροφία τεσσάρων ετών για το μεταπτυχιακό του.