Σάλος στην Πρέβεζα! Ποια είναι η χορεύτρια που δάγκωσε αστυνομικό!

Ποια είναι η χορεύτρια που δάγκωσε αστυνομικό στην Πρέβεζα!

Viral έχει γίνει η είδηση ότι πασίγνωστη Ελληνίδα χορεύτρια επιτέθηκε σε αστυνομικούς, τους δάγκωσε και τους τραυμάτισε γιατί προσπάθησαν να την ελέγξουν!

Η ίδια φυσικά κατέληξε με χειροπέδες στο τμήμα ενώ από την έρευνα που έγινε στο δωμάτιο που διέμενε βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς!

Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιστατικό άρχισε να ξετυλίγεται χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 15:30 σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα, όπου είχε καταλύσει η 30χρονη εντυπωσιακή καλλιτέχνις.
Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της δικογραφίας η διεύθυνση του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία καθώς η νεαρή δεν είχε κάνει – σύμφωνα με την κράτηση της check out από τις 12 το μεσημέρι ως όφειλε ενώ δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του δωματίου της.

“Την 12.8.18 και ώρα 15:30 αστυνομικοί της υπηρεσίας μας μετέβησαν κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται το όνομα) για ένοικο του ξενοδοχείου η οποία δεν είχε αποχωρήσει από το δωμάτιο της την 12:00 ώρα ως όφειλε και δεν απαντούσε στις κλήσεις του ξενοδόχου” αναφέρει το διαβιβαστικό ενώ στις επόμενες γραμμές περιγράφεται αναλυτικά η άγρια επίθεση που πραγματοποίησε η χορεύτρια εναντίον των αστυνομικών “Κατά την άφιξη των αστυνομικών η ανωτέρω κατηγορούμενη εξήλθε του δωματίου της και επιτέθηκε σε βάρος των αστυνομικών δαγκώνοντας και τραυματίζοντας τον ένα εξ αυτών στον καρπό του αριστερού χεριού. Κατόπιν αυτού, συνελήφθη και σε νομότυπη έρευνα που διεξήχθη σε βάρος της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 1.6 γραμμαρίων” λέει χαρακτηριστικά το εν λόγω διαβιβαστικό! Εμείς στο Υοuweekly.gr λοιπόν έχουμε το όνομα της στα χέρια μας!

Ποια είναι τελικά η χορεύτρια
Πράγματι η χορεύτρια είναι πάρα πολύ γνωστή και ένα από τα κορυφαία ονόματα στην Ελλάδα! Η ίδια έχει αμέτρητες εμφανίσεις σε clubs και το κασέ της είναι αρκετά υψηλό! Ωστόσο, μέχρι να δικαστεί και να έχουμε τα επίσημα στοιχεία από την αστυνομία στα χέρια μας δεν μπορούμε να δώσουμε στην δημοσιότητα τα στοιχεία της για ευνοήτους λόγους! Για να είμαστε δίκαιοι όμως… θα σας πούμε τα αρχικά της: Γ.Α!