Σασμός Spoiler: Αυτός σκότωσε τον άντρα της Καλλιόπης

Ο Βασίλης Σταματάκης μπήκε στη φυλακή και ύστερα πέθανε κι εκείνος άδοξα, πριν φτάσει ο πολυπόθητος Σασμός στα σπιτικά τους. Ο λόγος που οδηγήθηκε στο κελί, ήταν ο θάνατος του Βρουλάκη, του πατέρα της Αργυρούς και του Πετρή.

Τα παιδιά, μικρά ακόμη, αντίκρισαν τον πατέρα τους νεκρό, πεσμένο στο χώμα. Η εικόνα αυτή έχει χαραχτεί στη μνήμη της Αργυρούς, αλλά και της Μαρίνας. Με τον θάνατο του Βρουλάκη και του Σταματάκη, σταμάτησε για λίγο η βεντέτα.

Βέβαια, ο Σταματάκης πριν πεθάνει, εκμυστηρεύτηκε κάτι στον παππά του χωριού… Ένα μυστικό καλά θαμμένο, το οποίο δεν έχει φτάσει ακόμη στην Καλλιόπη.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός

Ποιος είναι ο δολοφόνος

Ο Βασίλης Σταματάκης έφυγε, από χέρια Βρουλάκη, στη σειρά Σασμός. Αυτό το μυστικό το ξέρει ο παππάς του χωριού. Ο Βασίλης του είχε ζητήσει να τρέξει στην Καλλιόπη, να την ενημερώσει για τον δολοφόνο του.

Όλα αυτά, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Η μεγάλη και οδυνηρή αλήθεια δεν έχει φτάσει ολοκληρωμένη στην Καλλιόπη. Άλλωστε, δε θα χρειαστεί να συμβεί σύντομα. Η βεντέτα θα ξεσπάσει όπως και να έχει.

Ο Στεφανής δολοφονείται και ο κύκλος αίματος ανοίγει ξανά. Η Αργυρώ και ο Πετρής θα δεχτούν τα πυρά και τις κατηγορίες, ως οι βασικοί ύποπτοι. Ένας Σταματάκης βρέθηκε στο χώμα και υπεύθυνος θα είναι -για ακόμη μια φορά- ένας Βρουλάκης.

Η Καλλιόπη ετοιμάζεται να ανοίξει νέο πόλεμο. Όχι μόνο για τον Στεφανή, αλλά και για τον σύζυγό της που έσβησε τόσο απλά, τόσο άσχημα…