Το παραδέχθηκε: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκαλύπτει ότι δέχθηκε σωματική βία

Αν νομίζαμε, μετά από 15 χρόνια καθημερινής παρουσίας στις τηλεοράσεις μας, πως πλέον τα ξέραμε όλα γι’ αυτήν, φαίνεται ότι κάναμε λάθος.

Ο λόγος για την πιο δημοφιλή ίσως παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης, τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του like.com.cy στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Omikron το οποίο θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή, αποκαλύπτει ότι βίωσε έντονα και για μεγάλο χρονικό διάστημα σωματική και ψυχολογική βία από σύντροφό της.

“Θα σου πω κάτι που, όλα αυτά τα χρόνια που δίνω συνεντεύξεις, δεν έχω πει σε κανέναν και ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν – κυρίως άτομα από τον πολύ στενό φιλικό μου κύκλο”, είπε στο δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου σε συνέχεια μιας απάντησης στην οποία είχε κάνει λόγο για «ακραίες καταστάσεις» που προκάλεσε την περιέργεια του δημοσιογράφου, και ξεκίνησε να εξιστορεί τι της είχε συμβεί.

Εξ όσων γνωρίζουμε, η σωματική βία στην οποία αναφέρεται, αφορά σε παλαιότερη σχέση της.

Η παρουσιάστρια στη συνέντευξη της στο περιοδικό Omikron μιλά και για άλλα άγνωστα περιστατικά της ζωής της, όπως την περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε στην αρχή της καριέρας της και τον τρόπο που τη χειρίστηκε.

Το Omikron κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με τον Φιλελεύθερο.