Ζώδια! Προβλέψεις Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Οι αναταραχές του Άρη στο σπίτι υποχωρούν τώρα και η οικογενειακή ζωή θα πρέπει να είναι λίγο πιο ομαλή.Με τον Άρη σύντομα να περνάει στους Ιχθείς, αισθάνεστε μια ανακούφιση. Το πρόβλημα της προσωπικής δυσαρέσκειας είναι αυτό που πρέπει να εργαστείτε τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μερικές φορές το πρόβλημα των οικογενειών είναι να κάνουμε τους εαυτούς μας ευάλωτους ζώντας μαζί τους σε περιόδους άγχους ή ανάγκης.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Εάν είστε στον πειρασμό να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα, δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχοι. Αφήστε την αίσθηση περιπέτειας σας να επικρατήσει.Εκφράστε και επιλύστε όσα θέματα σας ενοχλούν.  Δεν πρέπει όλα να γίνουν τώρα, οπότε προσπαθήστε να υπολογίσετε έναν τρόπο για να κλιμακώσετε τις πληρωμές έτσι ώστε αυτό να μην επηρεάζει την κοινωνική σας ζωή ή τις οικογενειακές δεσμεύσεις σας. Φυσικά, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το κάνετε αυτό αλλιώς θα δημιουργήσετε ένα συσσωρευμένο υπόλοιπο και θα περιπλέξετε μόνο τα οικονομικά σας αυτή τη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Η επιθυμία για επίλυση κάποιου οικονομικού θέματος μπορεί να σας ενοχλήσει.Πρέπει ακόμα να περιμένετε.Στην ιδανική περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φορά για να οργανώσετε και να βεβαιωθείτε ότι τα δικά σας σχέδια είναι χτισμένα σε σταθερή βάση. Ένα σύννεφο μπορεί να κρέμεται πάνω από μια σημαντική σχέση τώρα, αλλά δεν πρέπει να αφήνετε τον εαυτό σας να τραβιέται σε δηλώσεις και σημαντικές αποφάσεις – όχι μέχρι να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας και να είστε σε θέση να δείτε την κατάσταση με ισορροπημένο τρόπο.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Με τη Σελήνη που διέρχεται από τον έκτο οίκο σας, προσέξτε τα περιβαλλοντικά ζητήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία σας τώρα.Εάν ζωγραφίζετε, ανακαινίζετε ή εργάζεστε με χημικές ουσίες, λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Κατά πάσα πιθανότητα θα διαπιστώσετε ότι η προσωπική σας εμπιστοσύνη και η αισιοδοξία σας (η αξία σας) είναι πολύ δυνατή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους – και αυτό θα πρέπει να φέρει μαζί της πολλά οφέλη και ευκαιρίες. Οι κίνδυνοι αποπληρώνονται, ώστε να φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Η ζωή μπορεί να γίνει πιο ευχάριστη τώρα και έχετε κάποιες, ή τις απαρχές της δημιουργικής επιτυχίας. Οι ερωτικές υποθέσεις, η ψυχαγωγία, τα χόμπι και οι σχέσεις με τα παιδιά προσφέρουν ανταμοιβές, αλλά και τα προβλήματα μανίας θα επιλυθούν και για να τα αντιμετωπίσουν όπως και όταν είναι απαραίτητο.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις. Υπάρχουν φορές που χρειάζεστε την επιστήμη και την τεχνολογία ακόμα κι αν η λήψη της εργασίας που έγινε προηγουμένως με τον δικό σας τρόπο ήταν ευκολότερη χωρίς όλες τις ηλεκτρονικές επιπλοκές. Μπορεί να υπάρχουν πρωτόκολλα στη θέση τους και άνθρωποι που απαιτούν να κάνετε πράγματα με τον τρόπο τους τώρα. Πρέπει να είστε πιο συμμορφωμένοι και να το λάβετε ως μάθημα για να μάθετε κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Να είστε προσεκτικοί, μπορεί να σας μαχαιρώσουν πισώπλατα κάποιος που εμπιστεύεστε. Όταν μιλάτε με άλλους αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να διαβάζετε μεταξύ των γραμμών για να καταλάβετε ποιος είναι ο ένοχος.Οι επικοινωνίες που έχουν συγκρατηθεί είναι πιθανό να περάσουν, προς μεγάλη ικανοποίησή σας. Εργάζεστε για έναν σκληρό εργοδότη; Δεν θα είναι εύκολο να επιλυθεί το ζήτημα αυτή τη στιγμή, αλλά μια σαφής και συνοπτική έκφραση θα επιλύσει οποιαδήποτε ζητήματα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Οι αμφιβολίες για το πνευματικό νόημα της ζωής σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια κρίση και ένα σταυροδρόμι στη σκέψη και τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Εάν έχετε αναπτύξει ένα αρκετά ανοιχτό μυαλό, αυτός ο κύκλος θα σας βοηθήσει στην εξισορρόπηση των δύο άκρων.Για όσους αισθάνονται άσχημα, λίγες μέρες ξεκούρασης πριν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα χρειάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Ήρθε η ώρα να λύσετε και να καθαρίσετε πολλά σωματικά και συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Κάτι απροσδόκητο, ασυνήθιστο, εκπληκτικό συμβαίνει τώρα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Μπορεί να παρατηρήσετε κάτι ανεξήγητο, ίσως ένα ασυνήθιστο συγχρονισμό ή σύμπτωση. Υπάρχει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα αυθορμητισμού, αβεβαιότητας ή ενθουσιασμού ανάμεσα και γύρω σας σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα επηρεαστείτε από κάποιον και ενδεχομένως ασυνείδητα θα προσελκύσετε τα στοιχεία της προσωπικότητας που δεν είναι ακριβώς η ενσάρκωση της βελτίωσης.

Καλημέρα!!