Αλλαγή χρονιάς, αλλαγή διάθεσης, αλλαγή μαλλιών!!!!

Γράφει ο Χρίστος Μιχαήλ ( Hairstylist – Καθηγητής κομμωτικής)

2017 καλώς ήρθες ….. Η νέα χρονιά είναι εδώ…. και μαζί όλα τα καινούργια μας σχέδια .

Μ’ αρέσει να κάθομαι μερόνυχτα και να το ψάχνω , να κάνω προσθέσεις σε χρώματα, να κάνω αφαιρέσεις σε ιδέες, να μοιράζω πρωτότυπα κουρέματα και να πολλαπλασιάζω νέες εμφανίσεις.

Και τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις τον νέο χρόνο με μια αλλαγή;

Είναι κάποια σημεία που θέλεις να μείνεις λίγο περισσότερο αλλά και κάποια που πραγματικά θες να αφήσεις πίσω. Πετάξτε λοιπόν την κάθε σας φοβία και δοκιμάστε καινούργια πράγματα και διαφορετικές οπτικές. Αναμφίβολα οι ειδικοί ξεχωρίζουν διότι το πάθος για το αντικείμενο που υπηρετούν πηγάζει μέσα από αγάπη και δημιουργικότητα και αυτό είναι ολοφάνερο. Όμως όταν η φήμη προηγείται της τέχνης μην το έχετε και δεδομένο αλλά να θυμάστε οι προσδοκίες τους πρέπει να είναι υψηλές και εσείς απλά να αφεθείτε για να απολαύσετε.

Στο σημερινό άρθρο μοιράζομαι μαζί σας ένα όνειρο και τα συμπεράσματα τα αφήνω σε σας…

Ονειρεύομαι την Αυτοπεποίθηση να πηγαίνει κομμωτήριο για να αλλάξει χρώμα, χτένισμα ή κούρεμα στα μαλλιά της. Εκεί συναντά την Υγεία που κάνει θεραπεία και ρωτάει συνεχώς να μάθει λεπτομέρειες απολαμβάνοντας το μασάζ με κλειστά τα μάτια . Ξαφνικά έρχεται η Αγωνία η οποία σκέφτεται να αλλάξει την εμφάνιση στα μαλλιά της και συζητώντας με τον ενθουσιασμένο “ψυχολόγο” ο οποίος προτείνει νέες τάσεις και μυστικά για αλλαγή , τα μάτια όλων στρέφονται στο μέρος του . Όλες μαζί έχουν κοινή φίλη την Ελπίδα και κουνούν το κεφάλι μη μπορώντας να φέρουν αντίρρηση.

Βλέπεις είναι ο Ενθουσιασμός, είναι ο Ψυχολόγος, είναι ο Απομηχανής Θεός! Έχουν όλες κοινό στόχο και όνειρο…

Ας είναι λοιπόν αυτή η νέα χρονιά, η χρονιά των εκπλήξεων, των προκλήσεων και της πραγματοποίησης των επιθυμιών και των προσδοκιών!!! Ας δημιουργήσουμε λοιπόν μαζί, τη νέα μας εικόνα για το 2017! Kαλή χρονιά, για μια ακόμη φορά!!